![]() |
#91 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A tak mam jeszcze pytanko, o co chodzi z tą chemią? No bo wczoraj grała chwile próbną rodzinką, a dziś budowałam NAJT KLAB, jak na nocne życie przystało i dlatego nie wiem... :/ |
|
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
"Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki"
No... Czyli co? XD Mam w grafike wejść? ![]() (btw. a czy nie będzie gra przez to wolniej działała?) |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Kurczę, a na 512 chodzi? Bo jak nie, to będe musiała sobie dokupić -_-
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#95 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Amae: Ja mam 256 i jakoś żyję ![]() Pawlo: ja nawet nie wiem o co chodzi z tą całą chemią <lol> xP Bubcia: dzięki za odpowiedz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kissiel : 17.09.2005 - 21:08 |
|
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Jest taka mikstura w ekwipunku przy Simie: 'Nowy Ty'. Sim to może wypić i zmienia się chemie.
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#98 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Nie 'zmienia się w chemie' tylko 'Zmienia się chemie', czyli można zmienić chemie ;]
Co cię kręci/co odrzuca ;] EDIT: A w jakim wielku można zarzyć tę miksturę to nie wiem, chyba w wieku nastolatka, a jak się mylę, to proszę mnie poprawić ![]() Po co jest chemia? ;o Dzięki niej nasz Sim może umówić się na randę ze swoim ideałem. Jeśli kręcą nas blond włosy, Swatka wyczaruje nam blondwłosą damę ![]() Jeśli odrzucają nas farbowane włosy, to nasz Sim nie będzie miał dobrej chemii z tym Simem, tzn. są takie błyskawice- przekreślona to zła chemia, jedna błyskawica słaba chemia, dwie błyskawice średnia chemia, trzy byłskawice bardzo dobra chemia (?) Ostatnio edytowane przez Bubcia : 17.09.2005 - 21:17 |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
No a so oznacze 1,2,3 lub ten taki przekreslony piorunek... no bo cos tam własnie z ta chemią jest i niezbyt wiem o co chodzi...
Aha, dzięki :* Ostatnio edytowane przez Kissiel : 17.09.2005 - 21:31 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |