Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.05.2006, 15:59   #91
Midey
Guest

Domyślnie

w Tomku mogłem wybrać tylko Nz albo Nesy ale itak podobal mi sie bardziej Goryczki6 wiec co bede glosowal na ten najgorszy wedlug mnie czy najroszy?

Ps: Chyba jednak zaglosuje bo mi sie podoba jak nic

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.05.2006, 00:27   #92
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ogólny pomysł na sukienkę, kolorystyka, dodatki (wstążka itp.) bardzo mi się podoba, jednak patrząc na tą kreację nie mogę oprzeć się wrażeniu, że niebieskie paski wyglądają rochę sztucznie... Tzn. ładnie, ale nie tak "ciuchowo", nie wygląda to jak materiał. Dopiero, kiedy przymykam oko na ten szczegół, sukeinka naprawdę bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam

PS. Midey, z Twojej drugiej wypowiedzi nie zrozumiałam prawie nic, ale Perełka-13 ma rację co do tych dodatków- głosuj na to, co Ci się podoba, a nie na to, co nie wymaga wszystkich dodatków. Przeciez możesz zagłosować na jedno, a ściągnąć inne.
Isi jest offline  
stare 19.05.2006, 16:21   #93
Nesy

Grin Nowe ubranka i simki

Ponieważ nastąpiła długa przerwa w dodawaniu dodatków
teraz mam dla was aż trzy ubranka!
Zapraszam serdecznie do oglądania i oceniania. ^^

------------------------------------------------------------------------------------

Aśka

Kolorowy, wiosenny komplecik
(z przodu)

(z tyłu)

------------------------------------------------------------------------------------

Karolina

Niebieska i sexowna
(z przodu)

(z tyłu)

Weronika

Paseczki i jeans
(z przodu)

(z tyłu)

Nesy jest offline  
stare 19.05.2006, 23:49   #94
Isi

Domyślnie

Aśka- ładna Simka, świetna fryzurka. Najbardziej mi się podoba z tej trójki.

Kolorowy, wiosenny komplecik- w tej scenerii wygląda świetnie, ale poza nią chyba góra z dołem się troche gryzą kolorami. Pomijając to, ubranko jest bardzo dobrze wykonane, spódnica wręcz idealnie, jest świetna!
Czyli ona tworzy komplet z bluzką, nie można założyć oddzielnie? Czy będzie do ściągnięcia na Simodern?

Karolina-
fryzura trochę się "wybija". Twarz nieco pucułowata. Nie przypadła mi Simka do gustu, ale makijaż mi się za to podoba.

Niebieska i sexowna
- fajny komplet, jeansy super, bluzka ładna, w fajnym kolorze, tylko na tl jeansów z wieloma widocznymi szczegółami dosyć prosta. Mimo to fajny zestaw.

Weronika- ładna Simka, fajnie wyszła na fotce. Dobrze dobrany makijaż, ma bardzo ładną szminkę.

Paseczki i jeans- prosty komplet, ja takie lubię, nie mam nic do zarzucenia, podobają mi się zarówno jeansy, jak i bluzeczka.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 20.05.2006, 08:48   #95
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Bardzo długo nie oceniałam, ale może to nadrobię
skończyłam oceniać na Jenifer, więc:
Amy- ogólnie jest b. ładna, jeśli miałabym wymienić co mi się w niej nie podoba to nie napiszę, bo nie wiem co, a jednocześnie czegoś mi w niej brakuje. 8/10
Następny komplet z House'a- bluzka ładna (a właściwie top ), naprawdę udana, za to spodnie takie... troszkę dziwnę, wolę spodnie (zwłaszcza jeansy) w jednolitym kolorze niżeli takie "cieniowane", ale to twój gust, a z tego co słyszałam jeansy bardzo ciężko zrobić w simach i dlatego grtuluję ci, bo ty zrobiłaś jeansy, które co prawda nie są w moim guście, ale są to twoje pierwsze i to też należy brać pod uwagę. 7/10
Pink- simki nie oceniam, ale dodam, że jest ładna , ale komplecik jest też ładny, chociaż przydałoby się pewne urozmaicenie (np. jakiś brokatowy motylek itp.), ale ogółem nie mam zastrzeżeń (lubię ten kolor ) 8/10
Emily- makijaż b. ładny, ale buzia mi się taka pulchniutka wydaje . 7,5/10
Suknia ślubna- po prostu cudo! Może dałabyś ją do ściągnięcia (tylko napisz jakie trzeba mieć dodatki), a naszyjnik jest też świetny! 10/10
Michelle- ładny mały rudzielec tak bym ją określiła. Ogółem wszystko mi się w niej podoba (z twarzy), ale włoski takie średnie i ten tusz do rzęs, który wygląda jakby "spływał" po twarzy, nie podba mi się. 7,5/10
Czerwono- jeansowy komplet- bluzeczka świetna (bez zastrzeżeń), za to spódnica trochę gorzej (mogłaby być ciemniejsza), z przodu wygląda dziwnie, za to z tyłu ładnie, więc 8/10
Mary- włoski z tego co widzę twojej roboty- śliczne, b. mi się podobają, oczka (kolor) nie za bardzo, makijaż ok, ale nos taki kanciasty mi się zdaje 7/10 (nie wyszła ci ta simka )
Różowa kiecka- ładna, a nawet bardzo, chcętnie bym ściągnęła, świetnie wygląda ten pas, taki realistyczny i w ogóle. 9/10
Emma- włoski ładne, brwi ładne, oczka średnie, nosek ładny, usteczka śliczne, ale makijaż (zwłaszcza cień do powiek) nie trafny . 8/10
Biało- niebieski komplet z House'a- bluzka ładna, spódniczka już gorzej, nie ładny kolor . 6/10
Stacy- włoski mi się nie podobają, reszta ok. 8/10
Niebieski, letni komplecik- ooo ten jest świetny, takie cudne! Jak z plaży, a ja plaże kocham :* 10/10
Zieleninka- Supcio, b. fajna, bez zastrzeżeń 10/10 :*
Klaudia- jest pokazana z profilu, a w dodatku wszystko zasłaniają włosy, więc nie za dużo widać, ale z tego co już widzę, to jest ładna, ale taka zwykła, umiesz robić lepsze 5/10
Różowiasty motylek- bluzka super, spódnica super. 10/10- bez owijania w bawełne (lubię zdecydowane kroki )
Kasia- ładna, taki inna, b. ładna, jedynie fryzurka taka.. taka dziwna 8/10
Złota suknia- super, nie mam zastrzeżeń 10/10
Ania- trochę za małe oczka ogólnie spox 9/10
Zielono-niebieska piżamka- ładna (jak na piżamę) , taka sportowa 8/10
Szum wiatru- super, sama bym taką chciała mieć, a simka ma śliczne włosy 10/10
Aśka- moja imenniczka, tak samo roztrzepana jak ja, ogólne bardzo, bardzo fajna, nawet podoba do mnie 10/10
Kolorowy, wiosenny komplecik- ja chcę ten komplecik, musisz dać go do ściągnięcia 10/10 :*
Karolina- ładne włosy, ładna twarz, ale znów cień do powiek 8/10
Niebieska i sexowna- super, super 10/10 :* to też daj do ściągnięcia
Weronika- też super 10/10
Paseczki i jeans- twoje najładniejsze jeansy, super, bluzka też fajna 9/10

Oj, oj,oj dużo się nagadałam (napisałam), dobra nończę pozdrawiam cię gorąco i czekam na kolejne równie udane produkcje :*

stare 20.05.2006, 14:51   #96
Nesy

Domyślnie

„Czyli ona tworzy komplet z bluzką, nie można założyć oddzielnie? Czy będzie do ściągnięcia na Simodern?”

Bluzka i spódnica są osobno. Można je rozdzielić.
Co do Simodern to jeszcze nie wiem. Zależy czy LV się spodoba (to samo tyczy się pozostałych dodatków).

Może za jakiś czas zacznę dodawać linki do strojów.
Nesy jest offline  
stare 20.05.2006, 15:15   #97
Nesy

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lincia Vampircia

I ani mi się waż dawać linków do ubrań. Tylko simodern ma na nię wyłączność *.*
Ach no tak! Linki zaraz się na gg pojawią.
Ale ubranek, których na Simodern nie bedzie dam tutaj. Do reszdy bedzie link na Simodern. Trza jakoś ludzi na stronkę "zwabić"
Nesy jest offline  
stare 01.06.2006, 14:52   #98
Nilieny
Guest

Domyślnie

Nesy jak ty zrobiłaś, że te wzory na bluzce (w wiosennym kompleciku) są raz wklęsłe, a raz wypukłe?

stare 01.06.2006, 14:59   #99
Kladź
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nilieny
Nesy jak ty zrobiłaś, że te wzory na bluzce (w wiosennym kompleciku) są raz wklęsłe, a raz wypukłe?
To są tak zwane bump mapy ;> Działają na dobrych kartach graficznych.
Jesli robisz ubranie masz trzy plik: tekstura, alpha i własnie ten trzeci bumpmaps. Tam musisz wkleic jakby ten obrazek z pliku z tekstura i zamalowac na szaro

Edit: Skąd masz takie fajne teksturki jeansów *,* ?

stare 01.06.2006, 15:04   #100
Nesy

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kladź
Edit: Skąd masz takie fajne teksturki jeansów *,* ?
Nie pamietam... Może z googli...
Nesy jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania