|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 66.13% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 22.58% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.23% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 8.06% |
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
ojj, egi, pisz kiedy masz wene i kiedy potrafisz napisac cos pieknego jak dotychczas *___* wydaje mi sie, ze sporo ludzi ktorzy to czytaja po prostu nie komentuja, a im sie podoba... idealnym przykladem jestem ja xD
czytam kazdy odcinek i z niecierpliwoscia czekam na nowy, no ^^' prooosimy ladnie o 6 odc. *____* |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Dopiero zauważyłam to FS
![]() ![]() Zdjęcia są bardzo dobre, każda ładnie oprawione. Fabuła i tekst - świetna. Nom i za bardzo sie nie rozpisałam, bo to FS można tylko zachwalać ^^ |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Czemu ja tu wcześniej nie zajerzałam? A żałuje tego
![]() ![]() ![]() ![]() Ps. nie rozumiem tylko tytułu tego FS ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Uzywasz ciekawych słów i ciekawie obracasz je w zdania. Masz naprawdę fajny styl pisania. To fostory zaciekawiło mnie trochę, bo jest juz piaty odcinek,a ja dalej nie wiem jakim kierunkiem idziesz i jaka jest fabuła. Opowidanie przypadło mi do gustu, bo nie jest przynudzające, ale bardzo wciagające. Bez zadnego namysłu...10/10. Czyzby nadchodził kolejny talent tego forum?..
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
właściwie to nie mam już co tu komentować. to jest po prostu świetne. może czasami zdarzy się jakiś błąd drobny...Ale wobec pięknych zdjęć i pięknego tekstu to nie ma znaczenia. Napisałam tu głównie, żeby odświeżyć ten temat i żeby inni też przeczytali to FS...Bo jest naprawdę *****iste. I znów zżera mnie z niecierpliwości na next odcinek. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz co Ci powiem? Ze jestem naprawde pod wrażeniem. Już nie chodzi o rewelacyjne zdjecią i wspaniały tekst ale takze o to ze jestes jedna z tych osob które powoli chyba przywracaja na forum ten nastrój co kiedyś. Bo niestety jest wiele osób, które swoimi Fs-ami niekoniecznie zachwycaja, Brakuje bardzo osób, które zawsze zachwycały swoim talentem, mam nadzieje że niedługo zgodzą sie one powrócić na forum. A tak przy okazji chcialam zapowiedzieć swój powrót
![]() Alamanthe
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Jest to jedyne FS jakie przeczytałam od początku do końca - oceniam je na wręcz boskie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ludzie, zdecydowanie za pozytywne komentarze. Kiedy przed chwilą zobaczyłam, że ktoś napisał tu posta, powtarzałam sobie w duchu "byle by krytyka, chociaż trochę, no, zjedźcie mnie". Kiedy przeczytałam to, co napisała Elisha, nie spotkałam zawodu, bo oczywiście bardzo mnie cieszy, że tak Wam się podoba ;]. Odcinek gdzieś tak... kiedyś, niedługo, jak się przestenę lenić i nikt nie będzie mi kazał sprzątać ani latać po jajka xD.
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Och, jakżem totalnie zaniedbała moją Fascynującą... ciągle się zabieram do napisania kolejnego odcinka, a tu mi ktoś na gg wyskakuje, że mamy jutro sprawdzian, albo coś w tym stylu. Przykro mi, teraz nie bardzo mam czas na wyprodukowanie następnego odcinka, muszę trochę złapać oddech, postarać się o oceny, żeby bez bólu serca udać się na wakacje. Mam nadzieję, że ci, którzy pamiętają o moim fs się nie gniewają
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |