Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.02.2004, 11:26   #91
dona
Guest

Domyślnie

Miałam rodzinke Kurnal: Brigida ,Paweł,Brygida była modelką a Paweł modelem. Paweł miał 5 gwiazdek ,a Brigida 4,5 i wyszłam z gry zapisałam gre i wchodze za tydzien a tam Brygida ma 5 gwiazdek ,a Paweł pół gwiazdki i wcale sława mu nie ubyło co sie stało moze wam cos takiego sie przytrafiło..???,,,,,,???
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.02.2004, 15:09   #92
Lilu
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Eveline+Feb 16 2004, 06:15 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Eveline @ Feb 16 2004, 06:15 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Żabka@Feb 16 2004, 04:22 PM
Hmmm, z jednej strony chciałabym zobaczyć jak to wygląda , z drugiej strony, nie chiałabym zeby moje simy znikneły...
A co poza tym Żabka? Mogłabyś dodać coś na temat <_<

Kilka razy już czytałam o porwaniu sima przez kosmitów. Próbuję i nic. Mój sim ma wszystkie umiejętności maksymalnie rozwinięte, patrzy przez teleskop cały dzień i noc i nic. Jest jeszcze coś, co trzeba zrobić? I czy ktoś wie, jak to jest dokładnie z tym Świętym Mikołajem. Co musi być, żeby przyszedł? [/b][/quote]
[COLOR=blue]cześć! ni za bardzo siem odzywam, bom nowa i niewtajemniczona ,ale w tym wypadku mogem pomoc ;zeby przyszedł mikołaj musisz mieć choinke,kominek i ciasteczka, i najlepiej połóż simy wcześnie spać,wtedy mikołaj na pewno przyjdzie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 16:35   #93
Truskawkowa Skrzatka
Guest

Domyślnie

Lilu, jakbyś czytała cały temat,m tobyś wiedziała, że już ktoś odpowiedziała na pytanie o Mikołaju.

A Simy bardzo często obdarowują się kwiatami z wazonu

Panna Stanisława jest w dodatku Randka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 18:14   #94
DiZZuNiA
Guest

Domyślnie

Ja miałam kiedyś taką dziwną sytuację przez którą musiałam skasować całą rodzinę .

Otóż miałam pewną 8-osobową rodzinę złożoną z samych dorosłych osób. Jak wiecie w grze "The sims" w jednym domu może żyć najwięcej 8 ludzi. Pewien mężczyzna i kobieta z tej rodziny zakochali się w sobie i pewnego dnia stało się coś dziwnego... Zadzwonił telefon z pytaniem "Czy nie chcielibyśmy adoptować dziecka". Przecież to niemożliwe skoro mam maxymalną ilość osób w domu :unsure: .......!!! A jednka chciałam zobaczyć co się stanie i wcisłam <tak> . Pokazała się normalnie kołyska z dzieckiem ,a wiec mialam 9-wiątą osobę w domu :ph34r: ...! po trzech dniach wychowywania niemowlęcia dziecko przeobraziło się w starsze dziecko i w trakcie tego przeobrażania zgadnijcie co się stało!!!!
Gra mi się wyłączyła !!!!!!!!!!!!!!!!!
I od tej pory za każdym razem kiedy wchodziłam na tą rodzinę gra mi się wyłanczała, aż w końcu musiałam skasować całą rodzinę. To było przegięcie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 18:16   #95
Raphi
Guest

Domyślnie

Można mieć więcej simów niż 8, ale ich główki nie będą widoczne na panelu. <_<
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 18:21   #96
Mamba
Guest

Domyślnie

Kiedyś próbowałam stworzyć "klimat" takiej sytułacji również ale nic z tego nie wyszło <_< ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 18:21   #97
Eveline
Guest

Domyślnie

To chyba nie chodzi o ilość osób, bo mi się też gra wyłączała po urodzeniu dziecka, a miałam tylko dwie osoby.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 19:17   #98
Raphi
Guest

Domyślnie

Mi ostatnio przyszedł złodziej, alarm w pore go wykrył, i nie zdążył nic ukraść
Dostałem 1000 za złapanie złodzieja i 2467(chyba) z ubezpieczenia :] A nic nie ukradł...
A innym razem, to zabrał to lustro(1000), a z ubezpieczenia dostałem 2467.

:/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 19:22   #99
Czerwone jabłuszko
Guest

Domyślnie

Raphi, tak zawsze jest jak ams alrm...normalna sytuacja...
ps : zrobilam jednej 4 odobowej rodzince 5 dzieci i jeszcze 2 w kolykach...heh jaka dzieciarnia...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2004, 19:59   #100
MaRtAaA
Guest

Domyślnie

A mi się z iczego w calym domu pojawil pożar, sim byl akurat w pracy, a że to byla rodzinka jednoosobowa, caly dom poszedl sie spalic... Dobrze, że chociaż mialam wykrywacz dymu w kuchni to coś mi się tam zachowalo...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania