![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
Miałam rodzinke Kurnal: Brigida ,Paweł,Brygida była modelką a Paweł modelem. Paweł miał 5 gwiazdek ,a Brigida 4,5 i wyszłam z gry zapisałam gre i wchodze za tydzien a tam Brygida ma 5 gwiazdek ,a Paweł pół gwiazdki i wcale sława mu nie ubyło co sie stało moze wam cos takiego sie przytrafiło..???,,,,,,???
|
![]() |
|
![]() |
#92 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Kilka razy już czytałam o porwaniu sima przez kosmitów. Próbuję i nic. Mój sim ma wszystkie umiejętności maksymalnie rozwinięte, patrzy przez teleskop cały dzień i noc i nic. Jest jeszcze coś, co trzeba zrobić? I czy ktoś wie, jak to jest dokładnie z tym Świętym Mikołajem. Co musi być, żeby przyszedł? [/b][/quote] [COLOR=blue]cześć! ni za bardzo siem odzywam, bom nowa i niewtajemniczona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Lilu, jakbyś czytała cały temat,m tobyś wiedziała, że już ktoś odpowiedziała na pytanie o Mikołaju.
A Simy bardzo często obdarowują się kwiatami z wazonu Panna Stanisława jest w dodatku Randka |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Ja miałam kiedyś taką dziwną sytuację przez którą musiałam skasować całą rodzinę
![]() Otóż miałam pewną 8-osobową rodzinę złożoną z samych dorosłych osób. Jak wiecie w grze "The sims" w jednym domu może żyć najwięcej 8 ludzi. Pewien mężczyzna i kobieta z tej rodziny zakochali się w sobie i pewnego dnia stało się coś dziwnego... ![]() ![]() ![]() ![]() Gra mi się wyłączyła !!!!!!!!!!!!!!!!! I od tej pory za każdym razem kiedy wchodziłam na tą rodzinę gra mi się wyłanczała, aż w końcu musiałam skasować całą rodzinę. To było przegięcie. |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Można mieć więcej simów niż 8, ale ich główki nie będą widoczne na panelu. <_<
|
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Kiedyś próbowałam stworzyć "klimat" takiej sytułacji również
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
To chyba nie chodzi o ilość osób, bo mi się też gra wyłączała po urodzeniu dziecka, a miałam tylko dwie osoby.
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Mi ostatnio przyszedł złodziej, alarm w pore go wykrył, i nie zdążył nic ukraść
![]() Dostałem 1000 za złapanie złodzieja i 2467(chyba) z ubezpieczenia :] A nic nie ukradł... A innym razem, to zabrał to lustro(1000), a z ubezpieczenia dostałem 2467. :/ |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Raphi, tak zawsze jest jak ams alrm...normalna sytuacja...
ps : zrobilam jednej 4 odobowej rodzince 5 dzieci i jeszcze 2 w kolykach...heh jaka dzieciarnia... ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
A mi się z iczego w calym domu pojawil pożar, sim byl akurat w pracy, a że to byla rodzinka jednoosobowa, caly dom poszedl sie spalic... Dobrze, że chociaż mialam wykrywacz dymu w kuchni to coś mi się tam zachowalo...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|