|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Kama, ja zawsze byłam przeciwna komentarzom typu "nie nabijaj postów". Ale tym razem to po prostu jestem w szoku. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Cztery posty pod rząd i to zupełnie niczego nie wnoszące do tematu (ten ostatni post to wręcz ... nie, no brak mi słów). Nie mam zamiaru tu moralizować czy się czepiać. Po prostu chcę wyrazić moje zdumienie brakiem wstydu i taktu (nie mówiąc o kompletnej nieznajomości regulaminu).
Z góry przepraszam za nie wniesienie niczego nowego do tematu, ale naprawdę nie mogłam się powstrzymać od komentarza. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Znacie radę na któryś z tych problemów (poza instalowaniem gry od nowa, bo tyle to sama wiem)
Zbuz domek i skasuj rodzinke.... Widziałam gościa na randce z panną stanisławą serio! Usiedli w restauracji, kelnerka dała im menu, Stanisława cały czas trzymała ręce podkurczone z tą torebką, jak zawsze i tzrymała menu pod torebką, później przynieśli im jedzenie, sStanisława siedziała dalej, w końcu jedzenie po prostu zniknęło i wstali od stołu ja tez mialam z tym tobolkiem |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Moja śmieszna sytuacja w simsach była taka: Jakoś zalało mi 1 piętro domu wodą i simy i pływały w pomieszczeniu. I jedna simka zanurkowała do dna i wyciągnęła z tej podłogi jaqbu korek i woda opadła
Dziwne nie? Próbowałam taq kilka razy i Nic! :lol:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To naprawde dziwne.JA raz miałąm sytułacje moze nie tak śmieszna,jak dziwna.
Włączyłam the sims(Miałam jeszcze zwykłe)i pokazała się ta mapka i popatrzyłam dokładnie na jeden z domów,a kąkretnie na zdjęcia mieszkańców tego domu nie uwiezycie(Chyba ze tak samo mieliście)zamiast zdjęć domowników były trzy takie same głowy(czerwone)I były tak odwrucone.Czy to normalne? |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
<_< ojoj raczej nie, ale ja tez raz taq mialam tylko zebył sam dach
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Moj sim zaprosil do domu swoja przyjaciolke.
Ona zapytala przez telefonczy moze przyprowadic pare przyjaciol.Sim sie zgodzil. Przyszli przyjaciele i ....duch jej zmarlego meza!
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Prywatka
.Fajne sa sytułacje w the sims,ale niektóre sytułacje są niebezpieczne.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nie wiem może to już ktoś mial. Moja simka spała a sim był w pracy ,i w łazience była wanna ta kwadratowa i ona znikneła i musiałam kupować sobie nowa wannę . :o :o
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja rego niemialem .
Ale mialem takie cos Gralem w Abre i kupilemm sobie do robienie miodu . Zrobilem miod ale nawyrazniej cos zostalo i na drugi dzien pzyszedl do mni jakis NIEDZWIADEK i zjadl mi caly miod ktory byl w srodku "ULU" |
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
![]() |