![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
No niestety wykąpała się i wskoczyła w brzydkie ciążowe ubranko ;( , ale jest kod DZIAŁAJĄCY na bliźniaki. Sprawdziłam 2 razy: Forcetwins wpisujemy jak simka jest w ciąży. Producent podaje też kod taki:
Kod usuwający ograniczenia w stawianiu ścian -Wciśnięcie klawiszy CTRL + ALT podczas umieszczania obiektu włącza ten kod. -Ograniczenia w stawianiu ścian zostaną usunięte. Można będzie łączyć dowolny obiekt naścienny ze ścianą zajętą już przez inny obiekt. U mnie niestety nie działa... Jak ktoś zrobi salon fryzjerski i uda mu się (przez pracownika) pozyskać Klienta to niech napisze jak bo u mnie pracownicy stoją jak zaklęci przy fotelach i nic (1 ma złotą "odznakę" umiejetności fryzjerskich a drugi srebrną). Nie wiem czy trzeba mieś kasę czy co... berata edit: Istnieje opcja edytuj. Ostatnio edytowane przez berata : 03.03.2006 - 02:25 |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest super fryzurka dla babki ;p Naprawdę super. I ciuchy też są dobre. Dobra idę grać bo wczoraj udało mi sie tylko poglądać ciuchy i ubranka ;p
![]() |
#93 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze nie grałem, ale myslę, że już niedługo będe miał okazję ;] Z tego co piszecie wynika, że musi być super
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Dzisiaj dostanę pomiędzy 16-18 ;D
Jak pogram to opisze wrażenia ;)
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze niestety nie mam Biznesu ale już jutro powinnam go mieć. Z tego co tu piszecie wynika, że nareszcie ta gra będzie od nas wymagała choć trochę wysiłku
![]() ![]() Tak wogóle to dopiero się zarejestrowałam i pozdrawiam wszystkich, super forum ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Mam grę. Ale o kartę zapomniałam sie upomnieć :/.
|
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Rodzice w Empiku ale....nigdzie nie widzą gry ;( Albo wszystkie wykupili albo gdzieś gry pochowali
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Ja jestem pod nieustającym wrażeniem.Jest niesamowity ten dodatek.I nawet trudno jest prowadzić te firme.Jqa bez kodów w życiu bym nie założył nawet sklepu ze starymi kiblami.
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
No trudno jest prowadzić. Ale dodatek jest świetny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |