![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
cześ mam proźbe miałam tą podłogę ale zepsuły mi sie simy i musiałam odnowa je wgrywac i teraz chciałam ją znowu ściagnąc ale jes już płatna czy mugłby mi ktos ja przesłac na meiła? Beata to moj email [email protected]
|
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Skoro ta podłoga jest płatna to chyba nie jest to fair w stosunku do tego kto ją zrobił :con:
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Ja też bardzo potrzebuję tej podłogi. Błagam! Prześlijcie! [email protected]
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
No ale wtedy była zadarmo a teraz wysyła na inną strone gdzie czeba zapłaci ;(a ja masz to co ci szkodzi mi ja wysłac jak bys mógł była bym ci wdzięczna
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
No ale wtedy była zadarmo a teraz wysyła na inną strone gdzie czeba zapłaci ;(a ja masz to co ci szkodzi mi ja wysłac jak bys mógł była bym ci wdzięczna
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Kiedyś była lecz już nie jest, widocznie autor zmienił zdanie i należy to uszanować. A redystrybucja bez jego zgody jest nielegalna, tak samo jak np. piractwo. I nie rób mi tu maślanych oczków, bo ja sie nie złamie, moze ktoś inny =p
a jak już cos to "mogła" a nie "mógł" ,no bez przesady, po nicku i awatarze można się skapnac jaka jest moja płeć, a jak już cos to trza bylo do proflu zajrzeć xd Ostatnio edytowane przez Nasti : 27.09.2007 - 15:34 |
![]() |
![]() |
#97 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ciekawe czy wy wszyscy jesteście tacy z zyciu uczciwi? Czy tu tylko takich zgrywacie... :/ bo jeżeli jesteście to nie wiem skąd na tym świecie tyle zła
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
ja podloge wgralam i niemam jej w grze narazie gram tylko w podstawowa wersje gry czyli the sims 2.Szukalam jej w lustrach ale nigdzie jej niema.
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hmmm... Może nie podłoga potrzebuje dodatków. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |