![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
To moja ulubiona strona. Uwielbiam, na nią wchodzić. Pierwsza strona na którą wchodze to właśnie forum.thesims.pl :tu: Zaczęło się niewinnie. Przeglądałam strony www. Wpisałam thesims.pl i wyskoczył mi komunikat o tym forum-weszłam. Polubiłam, było takie ładne-przejrzyste. I te działy Fotostory, od razu obejrzałam ten dział.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I na dodatek mówi to osoba, która sama próbowała być super kontrowersyjna i zgryźliwa : ) Nie zwracajcie na to uwagi i już. - Co do tematu, już chyba pisała, dawna atmosfera już minęła. |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Ja lubię to forum. Może akmosfera nie jest taka jaką bym chciał ale jest nawet w porządku. Ale widzę że coraz więcej użytkowników popełnia błędy ort. A więc może admini może coś takiego wprowadzą, że każdy kto chce być na tym forum podczas rejestracji wykonuje taki test gdzie musi poprawić błędy ort.
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po drugie secondo,wiele osób wpadłoby na genialny pomysł i swoją niechęć do pisania usprawiedliwiało właśnie dysleksją,tzn. pisaliby Adminom np. na mejla czy gdzie tam.I nikt by nie wiedział,kto mówi prawdę,a kto nie ![]() Jednak dyslektycy często nawet się nie starają,tylko korzystają na całego ze swojej "wady".I po trzecie to nie jest jakaś oficjalna strona w sieci i istnieją też inne fora o Simach,a nikt nie będzie pisał dyktanda bo banda z SZ ma taki kaprys,no sorry.Każdy mądry człowiek to zleje i pójdzie na inne forum ![]() A tak BTW-wyciągnę słownik,dobrze uzupełnię taki tekt i co? W postach i tak będzie błąd na błędzie. |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 10
|
![]()
To niech tak przerobią skrypt, żeby wymuszał korzystanie z FF2, tam jest wbudowany słownik, a potem za każdy (chyba że zamierzony, różnie bywa ;]) błąd - warn, ot co, mwahahah. Dla braku błędów ortograficznych specjalnie przesiadłbym się z Opery na FF.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]()
hm, dla mnie bledy ortograficzne to zaden problem. to forum, a nie pisanie jakiegos oficjalnego listu. nie wiem jak ktos wiadomosc z bledami uznaje za nieuszanowanie kogos do kogo sie zwraca. moze w normalnych warunkach, ale nie w internecie. zwracajcie uwage na jakosc tresci w postach, a nie na ich "oprawe".
Ostatnio edytowane przez Fool : 16.10.2007 - 12:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Reputacja: 20
|
![]()
No, ale bez przesady. Jak ktoś naprawdę przychylnie pisze z 'bykami' to trzeba jakoś zwrócić uwagę. Ale trzeba to zrobić delikatnie, a nie z jakąś kpiną.
![]() Edit: A zresztą komu to przeszkadza? Niech sobie ktoś Firefoxa zainstaluje, tam jest słownik. Mi to aż tak bardzo nie przeszkadza, że ktoś pisze z błędami. Ostatnio edytowane przez mario : 16.10.2007 - 14:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ejj no, ok. Jakbyś gadała z Misti to może byś zrozumiała o czym mówię. Bo stwierdzenie, że ona jest kontrowersyjna, jest śmieszne. A ona sama żałosna i złośliwa. Mnie wkurza tylko jedno. Debilne stwierdzenia, że teraz userzy są do dupy i nic nie piszą. Przepraszam bardzo, jak się nie podoba, to nikt tu na siłę nie trzyma. Denerwuje mnie też trochę, że niektórzy szufladkują innych, i to po prostu chamsko. Ktoś po prostu napisze, że coś mu sie w komuś nie podoba i zaraz stwierdzenie, że on jest zuyyyyy. Ej no, chyba przeginka lekka... Ale w sumie za to właśnie kocham to forum. Każdy ma swoje zdanie i nie boi się o tym pisać.
A co do ortografii... Wy chyba już naprawdę nie macie sie czego czepić. Ale mam y Smeg, więc dobrze jest. :smirk: @eamane: jak ja lubię, jak ktoś używa mojego starego nicka ^^ Ostatnio edytowane przez Eámanë : 16.10.2007 - 20:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Test na "dostanie sie" na forum? czy przez popełnianie błędów ortograficznych powinno sie zabraniać ludziom rejestracji i postowania na forum? no to już przesada xP
co do forum.. niewiele mogę powiedzieć bo właściwie jestem tu dopiero od wakacji 2007 ![]() ![]() ![]() co do atmosfery na forum, powiem tylko tyle, że nigdy nie będzie ona już taka jaka była kiedyś. i to nie wina ludzi, userów i tego że jak może niektórzy uważają ich głupoty, tylko wina czasów. czasy się zmieniają i wraz z nimi ludzie. każdy myśli teraz zupełnie innymi kategoriami, niż jeszcze kilka lat temu. do czego nawiązuję: chodzi o to, że sami musimy dać coś pozytywnego od siebie żeby było fajnie a może nawet idealnie ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|