![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
Zlitujcie się
![]() Vongatka - 3 posty nad Twoim pisałam skąd, wystarczy zobaczyć ![]() Milcia96- oczy pochodzą stąd: http://www.modthesims2.com/member/do...Type=2&u=11431 |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Widzę że dobrze orientujesz się w Simsach. Znasz może taką stronę z dodatkami: www.parsimonious.org . Może wiesz jak włączyć dodatki do gry, gdy juz je ściągnełam na pulpit? Pozdrowionka :*
|
![]() |
#93 | |
Reputacja: 22
|
![]() Cytat:
EDIT: A co do simki o bardzo ładna. Najbardziej podobają mi się jej oczy. Piękne są! Ostatnio edytowane przez luja : 20.02.2008 - 12:10 |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Vongatka- luja mnie uprzedziła: skorzystaj z tego tematu co Ci podała
![]() ![]() ![]() luja- dzięki, też mam wrażenie, że to oczy widać u niej najbardziej ![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 10
|
![]()
ladne nawet, tylko taka wada, bo wydaje mi sie, ze to przerobki pierwszej maxisowej twarzy, ale nice.
#96 |
Guest
|
![]()
aaa... ide na kurs "robienia" oczu do ciebie. te poczatkowe simki mialy zwyczajne oczy, ale te pozniejsze to juz cos niesamowitego.
nie wiem czy juz ktos o to pytal, bo ogladalam tylko simki - skad masz blyszczyki i tusze i cienie? :> |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
mabda- tak pytał, kilka postów przed Twoim
![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...8&postcount=86 |
![]() |
#98 |
Reputacja: 10
|
![]()
I simka . bardzo ładna i realistyczna . ;D
natomiast II . taka . hm . nie podoba mi się jak dla mnie zbyt sztuczna . . . ![]() moja ocenka . 6/10 ; )
#99 |
Guest
|
![]()
Dzięki dzięki dzięki dzięki! Te oczy są cudowne!
|
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Dzieki
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|