![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeden z administratorów na moją prośbę. Wyręczył mnie, więc to ja jestem ewntualnie winien błędu.
|
![]() |
#92 | |
Guest
|
![]()
Chciałabym podyskutować zatem z owym administratorem na ten temat.
Mam mnóstwo wątpliwości. Angel raz pisze, że: po czym za chwilę edytuje innego posta i Cytat:
Czy jeśli np. do mnie przyjdzie 20 PM'ów, że się czepiam, otrzymam rangę "Czepialska"? Czy zmieniły się zasady i ja o czymś nie wiem. A jeśli się zmieniły, dlaczego ogół forumowiczów nie został o tym poinformowany? Kto jest osobą odpowiedzialną za podejmowanie decyzji o przyznawaniu rang, jeśli są one przyznawane poza konkursami? PS. Nie, nie mam nic przeciw Twoim rangom Angel. Miej je sobie. Tylko chcę wiedzieć kto, skąd i za co. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 14.01.2009 - 06:57 |
|
![]() |
#93 |
|
![]()
Wkurzają mnie trochę te ograniczenia w pisaniu posta, chodzi mi o czas wysłania jednego posta za drugim (1 min.), utrudnia to z leksza funkcjonowanie na forum, gdy pisze się wiele postów w tematach. Aaa i Angel nie żebym Ci uwagę zwracał, ale jeżeli deklarujesz, że piszesz poprawnie po polsku to zrób przecinek przed a w sygnaturze [...] Nie sukcesy, a charakter tworzą człowieka.
Ostatnio edytowane przez kubuss : 14.01.2009 - 16:57 |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
vibratoria - Źle mnie zrozumiałaś, ale czy to coś nowego? Nie wiedziałem o tym konkursie, ale dzięki Tobie i teamowi się dowiedziałem.
![]() |
#95 | |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja jednak chciałbym sie dowiedzieć '
Cytat:
![]() |
#96 |
|
![]()
Czy popularność zależy od otrzymania admina? Nie każdy kto jest popularny nadaje się na admina/s. moda/moda. Rangę otrzymałem nie ze względu na kilka PM'ów - po prostu myślałem, że tak można. Wtedy nic o FA nie wiedziałem. I dla sprostowania, to nie drobna uwaga.
Nie sukcesy, a charakter tworzą człowieka. Ostatnio edytowane przez Angel : 14.01.2009 - 17:51 |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
A jakoś ostatnio twierdziłeś że:
Zarejestrowałeś się tu parę dni po mnie i ja wiedziałem o FA, a Ty byś nie wiedział jeśli: Sorry ale Twoja osoba mnie jakoś nie przekonuje. Administratorem powinna być osoba zaufana, a Ty raz mówisz tak, a raz inaczej. Żeby nie robić offtopu, było to już tu wspominane, można by dodać znaczki płci, ułatwiłoby to rozpoznawanie płci danego użytkownika bo niekiedy po nicku nie można wywnioskować. Ostatnio edytowane przez kubuss : 14.01.2009 - 18:40 |
![]() |
![]() |
#98 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Dobrze. Angel przyznał się do błędu i naprawił. Rangi zostały usunięte, więc uważam dyskusję (przynajmniej na ten temat) za zakończoną.
Edit: A o nowym administratorze jest osobny temat, gdzie się facet przedstawia, więc tam odsyłam. Ostatnio edytowane przez Björk : 14.01.2009 - 18:51 |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Za co Intenso ma bana?
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Na życzenie, ale nie ja zbanowałem.
Bjork edit: poza tym - pamiętajcie - na listę nie wpisuje się banów 24 godzinnych ![]()
Nie sukcesy, a charakter tworzą człowieka. Ostatnio edytowane przez Björk : 14.01.2009 - 18:57 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|