![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siostry nie ma, jupi! Idę posłuchać muzyczek, ponasyłam sobie złodzieja na jej domy ile mi dusza zapragnie...
Ok, ustawiam na max głośność i... nic. Nawet drgnięcia. Z dwójki też. Ostatnio edytowane przez Arisane : 02.09.2011 - 09:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Osobiście zauważyłem że gdy mamy jakiegoś zwierzaka to złodziej na 95% nie przyjdzie bo w nocy cały czas coś się dzieje.
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Do mojej bogatej rodzinki na przedmiesciu pierwszy raz przyszedł złodziej Gustaw Krzesiwo ale że nauczona na błędach zainstalowałam wcześniej alarm to oczywiście przyjechała policja. Udało się Gustwa złapać i dostałam nagrodę. Po tym całym niemiłym wydarzeniu moje simy miały non stop w chmurkach ową sytuację a Gustwa wszyscy mieli za wroga. Po długim czasie złość im mineła i wszyscy z Gustawem się zaprzyjaźnili. Przychodził często na pokera. Siedział czasami całą noc aż do rana i zostawał na śniadanie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie często tak, było że najpierw moje simy były złe na złodzieja potem się z nim zaprzyjaźniły a potem on znów do nich przyszedł i znowu były złe na niego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 13
|
![]()
Z reguły robiłam z nudów naciągane włamania (tzn. kodem), ale raz, najzupełniej niespodziewanie, złodziejka mi się trafiła w dzielnicy studenckiej. Dobrze, że miałam alarm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
a mi nigdy nie przychodzi bo nie klade simow w tym samym czasie spac :'D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Nie mam zwyczaju wywoływać złodzieji kodem (póki co),wolę przypadkowo przychodzącego (ciekwaostka-dotychczas po 2,5 latach gry złodziej był u mnie 2 razy,raz trzy lata temu i raz dzisiaj xD )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Ta muzyczka przy złodzieju mnie za każdym razem przeraża XD. Pamiętam, że było tak raz, że moja Simka wypuściła złodzieja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
U mnie złodziej to codzienność. Każdą rodzinę którą gram trochę dłużej włamywacz nawiedził przynajmniej dwa razy.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|