|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
- dwa kartoniki z nabojami to jednak sporo, ale w tym wypadku, przeciwko armii... ![]() No teraz to się działo... Na pocieszenie pozostaje mi tylko to, że Kawir jest androidem, można go naprawić ![]() Jestem pod wielkim wrażeniem zdjęcie z kanałem. Zastanawiam się gdzie ty znajdujesz wyposarzenie wnętrz do swoich plenerów??? Po prostu nie mam słów zachwytu
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
[QUOTE=Masakra;808883]
i wcale nie jest mi żal Kawira, bo mnie wnerwił Owszem, jest irytujący (który facet nie jest??? , ale poza tym przystojny i chłodny - mrrrrrNie tylko do Kawira pałam sympatią - Nancy to prawdziwa babka z cochones ![]() @Masakra - fakt, świnia jedna - mógł ją zaatakować bez ręcznika ;p Ja nawet mam koteczki - panienki (hehe, Kazik, suuper)
Ostatnio edytowane przez Callineck : 24.06.2008 - 20:04 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Trochę krótki ten odcinek, ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
No super, tylko jednego nie kapuję, dlaczego chcieli zabić też Dana? Czyżby on również za dużo wiedział? Ocena: 10/10
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Świetny odcinek.
Moje przypuszczenia się sprawdziły: Kawir nie był człowiekiem a na Nancy poluje Orion... Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek .
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Coraz ciekawiej^^.
Ale to, co mnie strasznie drażniło przy czytaniu ostatniego fragmentu to ciągłe powtarzanie "Roni"... możnaby to albo całkowicie usunąć, albo zastąpić np "chłopcem". Tak mi się wydaje ![]() I czekam na więcej
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Widzę, że wszyscy tutaj pałacie sympatią do niecnego Kawira, więc może powróci w następnych odcinkach
![]() Cytat:
Dzięki za wszystkie komentarze i czekam na następne
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
czeka, na następny odcinek , 10/10
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Przez te odcinki zdążyłam w sumie polubić Kawira. W końcu nie jego wina, że go przeprogramowali. Każda wymówka jest dobra
.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|