![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
U każdego gdzie indziej,ja ostatnio w WB grałam rodziną Noga [w dzielnicy handlowej lazurowa promenada] udałam simkę Elizę Nogę do ich sklepu meblowego i tak.O 17:00 pojawiła się dobra czarownica,porozmawiałam z nią,poleciała.O 19:00 była zła i tak samo jak z dobrą.Mój przepis jeśli masz WB i parcelę publiczną to czarownice częściej tam są.Dobra jak się pojawia to wszystko się rozświetla,a zła są pioruny.[chyba jak masz CPR]
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Czy gdy simka zostaje czarownicą to zawsze zmienia jej się skóra? Nie da się tak, żeby została taka sama? Ja mam simkę murzynkę i chcę, żeby była wiedźmą. Jak wtedy będzie wyglądać? Czy wiedźmy chodzą normalnie do pracy i maja dzieci? Czy dzieci są normalne?
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Jeśli Twoja simka nauczy się magii od na wskroś złej wiedźmy (tej z zieloną twarzą i poszarpaną kiecką), to na początku działalności też będzie zielona. Aby wrócić do zwykłej karnacji, należy uczyć się magii światłości (czy coś takiego, dokładnie nie pamiętam, ale będzie wiadomo o którą opcję chodzi) i po pewnym czasie zmieni się w zwykłą wiedźmę, później w dobrą, a na końcu w bardzo dobrą. Od tej ostatniej bije jasne światło. Można też darować sobie wszystkie te procesy i nauczyć się magii od dobrej czarownicy
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
A propo wiedźm. Moja Simka była nią kiedyś. W tym czasie nie mogła zajść również w ciążę, a przecież była młoda. Czy to był jakiś błąd gry czy faktycznie osoby mające nadprzyrodzoną moc nie mogą mieć biologicznych dzieci?
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
No jasne że możesz ja miałem 2 magów i urodziły im się bliźniaki
|
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
U mnie pojawiają się zawsze na jaką parcelę i o jakiej godzinie bym nie poszla ;] No chyba ze jakis sim zna już je to w tedy się nie pojawiają.
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Oj, nie zgodzę się z tym. Nie mam WB, a jednak dużo czarownic miałam na jednej parceli (dokładnie tej specjalnej dla simów z hobby: "sztuka i rzemiosło"). Moje dodatki to: CPR, OŻ, NŻ, P (BV), CW.
Oto zdięcie ile ich było na tej parceli: [IMG]http://i29.************/24qr2u8.jpg[/IMG] (Przepraszam za słabą jakość zdięcia) P.S.: W jednym momencie nawet miałam ich tam 5 czarownic bodajże, które na zmiane złe rzucały deszczowe chmury na parcele, a potem dobre po nich rzucały światłość, a złe spowrotem poprawiały na chmury i tak przez cały czas pobytu mojej simki na tej parceli nieszczęsnej ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie: Jak stać się wiedźmą? Bo ja kiedyś poznałam taką bardzo złą czarownicę, na slub ją zaprosiłam itd, ale nie podziałało, jak stac się wiedźmą?
|
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Z miłością to może przesada ale najlepszy przyjaciel by się przydał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |