![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
daj dagmare do pobrania, plis
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Gary i Paul są świetni! oczywiście 10/10
|
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Wszystkie simy wyszły Ci ślicznie. Ale jednak ze wszystkich najbardziej podoba mi się Julita. Jest niesamowicie oryginalna, różni się od innych. Czy jest jeszcze możliwość pobrania Julity?
|
![]() |
#95 |
Reputacja: 7
|
![]()
Gary jest świetny, Bardzo mi się podoba. To samo tyczy się Paul'a. Oczywiście 10!10
|
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Według mnie Gary ma fajne ubranie włosy są takie sobie(nie podobają mi się faceci z długimi włosami).Paul jest fajny.Jak dasz linki do pobrania to pobiorę na pewno pobiorę
![]() |
![]() |
#97 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetnie wykonane simy i simki. Nie mogę tutaj podać jako faworytki (lub też faworyta) jednej postaci. Wszyscy są fajni. Jak tak patrzę na twoje prace, to widzę , że wyrobiłaś już sobie swój własny, niepowtarzalny styl. Powiem szczerze, że jeszcze nigdzie nie widziałam tak idealnie dobracowanych simów. Aaa, i jeszcze jedno. Podłączam się pod prośbę użytkownika aniadka1112 : o pobranie Julity. Cos mnie w tej pani urzekło.
#98 |
Guest
|
![]()
Gary jest super. Ja też zassam :>
|
![]() |
#99 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
A ja to bym jednak chciała pobrać wszystkie twoje Simy
![]() Wszystkie są poprostu cudowne, bardzo realistyczne. A wogóle to uważam, że powinnaś mieć swoją stronę internetową z Simami...ty bys byłą sławna na cały świat! xD xD xD Ja poprostu nie mam słów na wyrażenie jak bardzo podobają mi się twoje Simy. Pozdrawiam ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|