![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
pobierz ten hak
http://www.modthesims.info/download.php?t=343068 po czym w grze wpisz ten kod lifetimehappiness-dodaje 50000 punktów reszta kodow jeszcze nie wiem na co jest |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może by autorka tematu lub jakiś moderator edytował pierwszego posta i dodał wszystkie kody i linki do tych modów + opis ich działania?
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 11
|
![]()
a gdzie mam wypakować ten plik ? Widzę tylko jeden plik, więc nie wiem jeszcze za bardzo gdzie go wypakować.
![]() No i niech ktoś mi powie co to za hack i jak działa i ewentualnie co gdzie wgrać. ![]() http://www.modthesims.info/download.php?t=344997 edit: Już widzę obydwa pliki są spakowane w winrarze. ![]() Więc już je zainstaluję, ale niech ktoś wejdzie w link i zobaczy tego moda. ![]()
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 10.06.2009 - 13:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
hmm działa podobnie do tego co opisałam wcześniej tyle tylko że zamiast dodać książek automatycznie przyśpiesza zdobywanie umiejętności wtrakcie ich wykonywania czyli np. ćwiczysz charyzmę przy lustrze i leci jak szalona.
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Ej, a wie któś może czy jest jakiś trick na klejnoty, skały, chrząszcze, metale i motyle?Albo czy ma ktoś porady, albo mapkę jak je znaleźć?Z góry dziex za odpowiedź
|
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Wgraj hack,który podała ilona i wpisz kod.Gdy dostaniesz 50000 punktów życiowych to kup Pomocnik Kolekcjonera.Na mapie wyświetlą się miejsca,gdzie można coś znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Ten hack na punkty życiowe mi nie działa.Wrzuciłam i wypakowałam w folderze The Sims 3,pojawił się folder Mods wszystko ok.Ale jak w grze wpisuję kod lifetimehappiness to pojawia się:Nieznane polecenie:lifetimehappiness.I punktów nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
a wrzucilas na ten dysk,gdzie masz zainstalowana gre?tez tak mialam,gre mam na f,a plik wrzucilam na c i kodu tez nie czytalo
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem z otwarciem konsoli do kodów w mojej grze. Niby należy włączyć Ctr + Shift + C, ale mi to nie działa. Wie ktoś coś na ten temat? Może trzeba coś przestawić gdzieś albo coś...
|
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
A wie ktoś może,czy istnieje tam kod na wyłączenie starzenia się?Wpisywałam "aging off" i nie działa,a potrzebuję tego kodu...
![]() EDIT:Hehe,już nie trzeba,znalazłam tę opcję w Menu Opcji ![]() Ostatnio edytowane przez Nieidealna : 11.06.2009 - 14:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|