![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam wolę dwójkę. I tak, może to prawda, że kieruję się głównie oficjalnymi dodatkami i tymi z internetu, ale jeden fakt jest niezaprzeczalny: czysta podstawka TS2 wciągnęła mnie bardziej, niż trójka. A dlaczego? Myślę, że to pytanie jest akurat bardzo proste
![]() ![]()
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Cóż,ja po dziesiątym wyłączeniu się gry spasowałam.
Niestety Trójka nie chce dać mi się sobą zachwycić.Trudno. Pozostaje mi czekać na jakiś porządny dodatek,a póki co gierka niech sobie siedzi na dysku,bo ja podziękuję za coś,co mi się wyłącza co 5 minut ^^ nie mam ochoty co sekunda zapisywać gry. |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie Trójka.
Oczywiście Dwójka z dodatkami jest niezastąpiona, ale coraz bardziej zaczynam przekonywać się do Trójki. Z niecierpliwością czekam na dodatki. ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Ja tam wole trójkę nie znudziła mi się od miesiąca ,a w dwójkę nie umiałem grać dłużej niż 3 dni
|
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trójeczka fajna, choć wiele rzeczy mi się nie podoba, np. brak ogrodnika, nie ma jacuzzi, pianina. Fajne jest to, że można chodzić gdzie się chce i no brak ekranu ładowania. Decydowanie lepiej tworzy się Simy, bo TS2 jak zmieniało się np. nos to Simsy wyglądały jak zombie.
![]() ![]()
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 26.07.2009 - 21:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() W The Sims 3 rośliny są piękne i nie chwaścieją. The Sims 2 było cudowne i przełomowe ale The Sims 3 jest krokiem naprzód i choć żal tych wszystkich włożonych ciężkich pieniędzy w The Sims 2 to jednak jestem całym sercem za The Sims 3. Umiem przeżyć, niedopracowanie animacji wsiadania do samochodu. Poza tym to podstawa. Nie mam nawet czelności wybrzydzać i psioczyć na starcie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#99 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie trójka jest o NIEBO lepsza od dwójki. Gdybym miała wymienić opcje z trójki które wręcz uwielbiam, a których nie ma w dwójce, nie potrafiłabym, bo jest ich zwyczajnie za dużo. Choć jest i kilka minusów tej części, jednak plusy je przyćmiewają.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|