![]() |
#91 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja zająłem się Simką Madison VanWatson bodajże z domu "Przyjaciółki z pracy". W każdym razie zamieszkała ze stworzonym przeze mnie nieudacznikiem trochę Wiesławem Maczkiem. Jednakże wystąpił błąd i nie mogli się pobrać, co zastąpili sobie wspólnym dzieckiem. Madison powiła syna - Bazyla Maczka. Niestety wybuchł u nich w domu pożar, na szczęście nic się nie stało, ale między Madison, a strażakiem wystąpiło uczucie. Z tego romansu narodził się drugi syn Madison - Kosma Bullard. Wiesiek nie był głupi i przyłapał swoją miłość na zdradzie z Estebanem Bullardem, pobił się z nim i wyrzucił go z domu. W złości na Madison postanowił wychowywać Bazyla i Kosmę, mimo iż Kosma to nie jego dziecko. Za 1 dzień okazało się, że Madison jest w ciąży z Estebanem. Urodziły się bliźniaczki - Sabrina i Marietta. Później Madison znów zaszła w ciążę ze strażakiem i znów urodziły się bliźniaczki - Czcisława Ewa i Waldemaria (od połączenia imienia Waldemar z Marią), kolejna ciąża z Bullardem też przyniosła Madison bliźniaczki - Tadeę Tamarę i Zbysławę Elzę. Przed wszystkimi bliźniaczymi ciążami Madison rozpoczęła pracę w Ratuszu i nadal była na pierwszym szczeblu. Wykupiłem jej nagrodę "Wzmożona płodność". Podczas romansu z Estebanem zdążyła rozkochać w sobie Jareda Frio i tak na prawdę to z nim była w narzeczeństwie jednakże nie mieszkali ze sobą ani nie mieli dzieci. Kiedy MAdison urodziła wszystkie bliźniaczki Esteban wyprowadził się ze swoją 7 dzieci do domu w centrum, a Wiesiek ze swoim synem na przedmieścia. Madison została sama. Postanowiła przyjąć pod swój dach JAreda i Connora Frio, zgodzili się. Madison i Jared wzięli slub i urodził im się syn - Salwin Frio, następnie urodził im się z drugiej ciąży syn - Jan Maria Frio. Niestety Madison nie wytrzymała bez swojej miłości (Estebana Bullarda) i zaszła z nim w ciążę. Jared myślał, ze to jego. Tylko Connor wiedział jaka jest prawda po tym jak MAdison chciała z nim flirtować. Urodziły się trojaczki, trzy dziewczyny - Adela Ida, hmmm nie pamiętam oraz Maria Dolores. W każdym razie... kiedy Jared dowiedział się od brata o zdradzie od razu spakował manatki i wyprowadził się wraz z Connorem i synami do domu niedaleko Wieśka Maczka. Na to dorosły już Bazyl Maczek zabrał trojaczki, aby wychowywał je ktoś odpowiedzialny. I tak Madison pozostała sama. Po ślubie z Jaredem za jego pieniądze wykupiła na własność Spa, które nazwała "Madelaine"... teraz pozyskiwala z niego dochody, a poza tym odnowiła dawne przyjaźnie i rozpoczęła wspinać się po szczeblach kariery politycznej. Za moment miała urodziny na emerytkę. Nie było imprezy, zdmuchnęła świeczki w samotności. Jej postanowieniem było - ustatkować się na starość. Poczęła szykownie i elegancko się ubierać, ponieważ zajmowała się praca w Ratuszu - to do czegoś zobowiązuje. Sumiennie pielęgnowała przydomowy ogródek, zwolniła pokojówkę i z całą pieczołowitością dbała o ognisko domowe. Przeprowadziła całkowity remont domu. Gdy wspięła się na 5 szczebel kariery (Radna) odeszła na emeryturę, miała wówczas 77 dni i dostała okazję przyniesienia urny kogoś bliskiego do Ośrodka Naukowego. Wcześniej nie wspominałem, ale zmarł Esteban przed jej urodzinami. TO jego szczątki przyniosła do "ożywienia"... Tradycyjnie nie udało się i wyszedł żywy duch. Nareszcie spełniło się powołanie i miłość Madison - zaręczyła się z Estebanem Bullardem i wyszła za niego. Wiedli szczęśliwe życie, jednak brakowało im tej radości z samych siebie i postanowili zaadoptować dziewczynkę wieku szkolnym. Z samochodu opieki społecznej wysiadła puszysta mulatka, o szaroniebieskich oczach i brązowych włosach, nadali jej imię Lilia. Tak też Lilia, Madison i Esteban Bullardowie, wiodą szczęśliwe życie, póki któreś z nich nie umrze. Lilia dobrze się uczy... Esteban wypełnia płatne okazje, a Madison pobiera emeryturę oraz zyski ze sklepu.
Podsumowując: Madison powiła 13 dzieci i jedno zaadoptowała. 1 dziecko posiada z Wiesławem Maczkiem 11 dzieci ze strażakiem Estebanem Bullardem 2 dzieci z Jaredem Frio 4 razy zdarzyły jej się pojedyncze ciąże, 3 razy bliźniacze i jedna ciąża trój mnoga.
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 14
|
![]()
@up: o ja nie mogę, też grałem Madison, tylko że u mnie, to mój sim, Jacek się z nią ożenił (teraz Madison już nie żyje
![]() ![]() pozdr. chrupek |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Często tworzę i niszczę rodziny. Zazwyczaj gram własnymi, ale zdarza mi się rodzinami Maxisa. Oto najciekawsza historia z nich :
Grałam rodziną Alto. Pozmieniałam cechy tak, jak mi się podobały. Nickowi zmieniłam pragnienie na "piękny ogród". Vita po jakimś czasie spełniła swoje pragnienie życiowe. Tak się ucieszyła, że postanowiła zadbać o dom. Rozpaliła ogień w kominku i zabrała się za robienie zapiekanki, gdyż było to jej ulubione danie. I klops : musiała oderwać się od tego zajęcia, gdyż wybuchł pożar. Zanim zabrała się za ugaszenie go zapiekanka się zwęgliła i wybuchł kolejny pożar. Strażak, choć bardzo chciał, nie zdołał ugasić pożaru. Vita zginęła. Wściekły Nick wsadził jej nagrobek do katakumb i postanowił nigdy nie chodzić na cmentarz. Holy, po staniu się dorosłą ( tort ) zaszła w ciążę z Leightonem Sekemoto. Przestałam więc grać Nickiem i Holy - tą pierwszą przeprowadziłam domu Sekemotów i zaczęłam nimi grać. Powodziło im się dobrze - Holy urodziła dziewczynkę Annabeth. Po urlopie ostro zabrała się za swoje hobby - łowienie ryb. Spełniła też pragnienie życiowe dotyczące ryb. Leightonowi zmieniłam pragnienie i cechy ( jak wszystkim zresztą ) : będzie gwiazdą sportu. Na razie zaciekle trenuje. Z Holy są zaręczeni - trochę ze względu na dziecko. Sam jest nastolatkiem - kocha czytanie. Dorabia w księgarni. Yumi niedługo umrze, więc wyłączam starzenie. Starsza pani rozpoczyna karierę lekarza - trenuje logikę i w krótkim czasie staje się Ratownikiem. Ciąg dalszy napiszę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Ciężko powiedzieć co się dzieje u mnie, bo szczerze to ostatnio straciłam wątek. Opowiem o Zadkach. Częściowo już chyba opowiadałam. Wskrzesiłam Agnieszce Zadek jej męża, Eric'a Darling'a. Pobrali się i mieli dwoje dzieci, Roya Eric'a i Cheri. Później bardzo długo grałam Kawalerami i Ćwirami. Tak długo, że Aga i Eric zmarli, Roy Eric się zestarzał a Cheri prawie się zestarzała. Gra ją hajtnęła z jakimś kolesiem, już nie pamiętam jak się nazywał, był stary jak ich znowu wzięłam pod swoje skrzydła. Jej mąż przyjął jej nazwisko. Wykorzystałam ostatni moment by zaszła w ciąże, mało brakowało, a ród Darlingów by wyginął... Urodziła syna, Giuseppe. Wujek chłopca, Roy Eric miał córkę nieślubną z jakąś babką, ale ona była już stara, więc ostatnia nadzieja na odrodzenie rodu spoczywała na małym Giuseppe. Gdy dorósł stworzyłam mu żonę, nie pamiętam nazwiska, jakie jej dałam (tak krótko je nosiła), na imię miała Anita. Trzeba było zadbać o rozwój zacnego rodu, więc Giuseppe i Anita ostro się wzięli do pracy... Mieli pięcioro dzieci. Trzech chłopców i dwie dziewczynki. Nie pamiętam już ich imion. Najstarszy chłopiec ożenił się z kimś z miasta i miał z nią chłopca i dziewczynkę. Już nie żyje (starość). Drugie dziecko Giuseppe i Anity to dziewczynka, była brzydka więc ją wyprowadziłam z domu, gra zrobiła jej nieślubną córkę z jakimś żonatym facetem. Ona też już nie żyje. Trzecie i czwarte dziecko Giuseppe i Anity mają po dwoje dzieci. Jedna parka dwóch chłopców, a druga chłopca i dziewczynkę. Teraz bawię się najmłodszym z dzieci Giuseppe i Anity (Anita już nie żyje, Giuseppe też niedługo odejdzie...). Jared ożenił się z dziewczyną z miasta, ma na imię Tara. Ma z nią chłopca Adriana Eric'a i córkę Anetę. Uff... O to właśnie dzieje rodu Zadków\Darlingów... Teraz dam im spokój, bo co drugi mieszkaniec Sunset Valley to Darling, lub krewny Darlinga...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Ja niestety mam terrorystyczne zapędy i prawie wszystkie gotowe rodzinki morduję ^^ Mam ambicję zapełnić cmentarz!
|
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Ja też mam duży cmentarz, 40x40, i też jest prawie zapełniony... A nikogo nie zabijam... Po prostu z czasem wszystkie Simy starzeją się i umierają... Ostatnio robiłam porządki na cmentarzu i musiałam pozbyć się paru nagrobków. Mam jeszcze w piwnicy cmentarza salę na urny. Nie biorę wszystkich grobów jak lecą, tylko te z ludźmi, których lubię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]() Cytat:
Aktualnie za 1 dzień umarł Wiesław Maczek, ojciec Bazyla Maczka - syna Madison. Lilia Bullard (adoptowana dziewczynka) została ze swoimi "przyszywanymi" rodzicami najlepszymi przyjaciółmi, poza tym miała urodziny urządzone na dachu (dach - płaski), na przyjęcie zaproszono dwie przyjaciółki Lilii z klasy, 3 przyjaciółki Madison (Torri Kimura i Monika Morris (obie z domu "Przyjaciółki z pracy" oraz Tera Bahannon) ponadto Jareda Frio oraz jego synów, dzieci Madison i to tyle. Przyjęcie zakończyło się z umiarkowanym skutkiem, ale ważne że Lilia rozpoczęła pomyślnie kolejny etap życia. Po zjedzeniu tortu goście złożyli jubilatce życzenia i udali się do domów. Następnego dnia Lilia postanowiła trenować sport, aby zrzucić nadmiar kilogramów, a także rozwijać logikę, bo w przyszłości planuje zostać lekarką. Esteban rozpoczął naukę majsterkowania (posiada cechę "złota rączka") i postanowił ulepszyć większość sprzętów w domu, co powoli realizuje. Madison uprawia przydomowy ogródek, gotuje, pobiera zyski ze Spa, utrzymuje więzi z przyjaciółmi. Jednakże od teraz jedną przyjaciółkę mniej, a mianowicie Torri zmarła ze starości, dołączyła do grona innych przyjaciółek (Molly French oraz Jamie Joliny). Madison nie omieszkała zwlekać z opłakiwaniem bratniej duszy i udała się na cmentarz. Jak się okazało to tego samego dnia zmarł ze starości Jared Frio, ojciec dwójki synów (Salwina i Jana Marii), były mąż Madison. Madison ma 89 dni i 141 tys punktów aspiracji (zbieram do 150, bo wtedy po śmierci dostanie nagrobek w kształcie obelisku), Esteban ma 82 dni, a Lilia dopiero jest 3 dni po urodzinach na nastolatkę.
![]() Ostatnio edytowane przez Łezka : 23.06.2010 - 23:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ja dalej jadę na Riverview (tyle że wszystko od nowa)
Shelley - jest z... takim facetem, on jest już od początku w Riverview, mieszka sam, nie pamiętam jak się nazywa. Zaszła z nim w ciąże, i urodziła bliźniaczki. Potem się z nim hajtnęła. Storczyk - Szarlota jest z Kirem Cottoneye, ma z nim syna Vicente (wiek szkolny) i córkę Laurę (niemowlę). Także się z nim hajtnęła. Roksana wyszła za opiekuna do dzieci (przedtem zamieniłam go w dorosłego ;x) i także urodziła córkę, Łucję. Biedak - Grzymisławka ożeniła się z Alkiem Preclem i mają bliźniaki - dwóch chłopców. Reszta rodziny sama wyprowadziła się z miasta. Bartłomiej jest z Ma Precel i adoptowali córkę. Precel - Alek jest z Grzymisławką i mają bliźniaki (dwóch synów). Ma ożeniła się z Bartłomiejem Biedakiem i adoptowali czarnoskórą dziewczynkę (małe dziecko). Rhonda adoptowała córkę Caitlin, następnie ożeniła się z Donem Lothario, który też przed spotkaniem Rhondy adoptował dziecko Pamele. Po ślubie Rhonda zaszła w ciążę z Donem i urodziła trzecią dziewczynkę. Potem Dona trafił piorun i zmarł. Po jego śmierci Rhonda adoptowała jeszcze synka, i dostała depresji. Nie zajmowała się swoją czwórką dzieci, i ciągle spała. Wtedy stworzyłam jej faceta, hajtnęła się z nim i jest ok. Następnie Ma i Bartek się wyprowadzili (sami) z miasta. Crisby - urodził im się synek. Dalej nie pamiętam ;d |
![]() |
![]() |
#99 | |
|
![]()
Ja zająłem się Simką Madison VanWatson bodajże z domu "Przyjaciółki z pracy". W każdym razie zamieszkała ze stworzonym przeze mnie nieudacznikiem "trochę" Wiesławem Maczkiem. Jednakże wystąpił błąd i nie mogli się pobrać, co zastąpili sobie wspólnym dzieckiem. Madison powiła syna - Bazyla Maczka. Niestety wybuchł u nich w domu pożar, na szczęście nic się nie stało, ale między Madison, a strażakiem wystąpiło uczucie. Z tego romansu narodził się drugi syn Madison - Kosma Bullard. Wiesiek nie był głupi i przyłapał swoją miłość na zdradzie z Estebanem Bullardem, pobił się z nim i wyrzucił go z domu. W złości na Madison postanowił wychowywać Bazyla i Kosmę, mimo iż Kosma to nie jego dziecko. Za 1 dzień okazało się, że Madison jest w ciąży z Estebanem. Urodziły się bliźniaczki - Sabrina i Marietta. Później Madison znów zaszła w ciążę ze strażakiem i znów urodziły się bliźniaczki - Czcisława Ewa i Waldemaria (od połączenia imienia Waldemar z Marią), kolejna ciąża z Bullardem też przyniosła Madison bliźniaczki - Tadeę Tamarę i Zbysławę Elzę. Przed wszystkimi bliźniaczymi ciążami Madison rozpoczęła pracę w Ratuszu i nadal była na pierwszym szczeblu. Wykupiłem jej nagrodę "Wzmożona płodność". Podczas romansu z Estebanem zdążyła rozkochać w sobie Jareda Frio i tak na prawdę to z nim była w narzeczeństwie jednakże nie mieszkali ze sobą ani nie mieli dzieci. Kiedy Madison urodziła wszystkie bliźniaczki Esteban wyprowadził się ze swoją 7 dzieci do domu w centrum, a Wiesiek ze swoim synem na przedmieścia. Madison została sama. Postanowiła przyjąć pod swój dach Jareda i Connora Frio, zgodzili się. Madison i Jared wzięli ślub i urodził im się syn - Salwin Frio, następnie urodził im się z drugiej ciąży syn - Jan Maria Frio. Niestety Madison nie wytrzymała bez swojej miłości (Estebana Bullarda) i zaszła z nim w ciążę. Jared myślał, że to jego. Tylko Connor wiedział jaka jest prawda po tym jak Madison chciała z nim flirtować. Urodziły się trojaczki, trzy dziewczyny - Adela Ida, Oresta Zofia oraz Maria Dolores. W każdym razie... kiedy Jared dowiedział się od brata o zdradzie od razu spakował manatki i wyprowadził się wraz z Connorem i synami do domu niedaleko Wieśka Maczka. Na to dorosły już Bazyl Maczek zabrał trojaczki, aby wychowywał je ktoś odpowiedzialny. I tak Madison pozostała sama. Po ślubie z Jaredem za jego pieniądze wykupiła na własność Spa, które nazwała "Madelaine"... teraz pozyskiwała z niego dochody, a poza tym odnowiła dawne przyjaźnie i rozpoczęła wspinać się po szczeblach kariery politycznej. Za moment miała urodziny na emerytkę. Nie było imprezy, zdmuchnęła świeczki w samotności. Jej postanowieniem było - ustatkować się na starość. Poczęła szykownie i elegancko się ubierać, ponieważ zajmowała się praca w Ratuszu - to do czegoś zobowiązuje. Sumiennie pielęgnowała przydomowy ogródek, zwolniła pokojówkę i z całą pieczołowitością dbała o ognisko domowe. Przeprowadziła całkowity remont domu. Gdy wspięła się na 5 szczebel kariery (Radna) odeszła na emeryturę, miała wówczas 77 dni i dostała okazję przyniesienia urny kogoś bliskiego do Ośrodka Naukowego. Wcześniej nie wspominałem, ale zmarł Esteban przed jej urodzinami. To jego szczątki przyniosła do "ożywienia"... Tradycyjnie nie udało się i wyszedł żywy duch. Nareszcie spełniło się powołanie i miłość Madison - zaręczyła się z Estebanem Bullardem i wyszła za niego. Wiedli szczęśliwe życie, jednak brakowało im tej radości z samych siebie i postanowili zaadoptować dziewczynkę wieku szkolnym. Z samochodu opieki społecznej wysiadła puszysta mulatka, o szaroniebieskich oczach i brązowych włosach, nadali jej imię Lilia. Tak też Lilia, Madison i Esteban Bullardowie, wiodą szczęśliwe życie, póki któreś z nich nie umrze. Lilia dobrze się uczy... Esteban wypełnia płatne okazje, a Madison pobiera emeryturę oraz zyski ze sklepu.
Podsumowując: Madison powiła 13 dzieci i jedno zaadoptowała. 1 dziecko posiada z Wiesławem Maczkiem 11 dzieci ze strażakiem Estebanem Bullardem 2 dzieci z Jaredem Frio 4 razy zdarzyły jej się pojedyncze ciąże, 3 razy bliźniacze i jedna ciąża trój mnoga. Cytat:
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Ja zajmuję się Landgraabami
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kinga : 19.07.2010 - 17:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |