![]() |
#91 |
Reputacja: 11
|
![]()
A ja nawet ściągnęłam hack na częstsze pojawianie się okazji i nadal nie mam okazji na stekoroślinę, o omniroślinie nie wspominając.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
jak klikne na drzwi to mam 2 opcje
-ustaw/zmien drzwi na wejsciowe -zmień dzwonek ---> domysły(na szaro i pisze ze te drzwi maja juz taki dzwonekustawiony) |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
nie wiem czemu ale mam tak
mam dwa pomieszczenie(pokoje) w jednych jak wstawie drzwi to nie moge zmienic dzwonka a w drugim pokoju jak wstawie drzwi to moge zmienic np na eleganta mial ktos tak? |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
przecież to normalne,można wybrać tylko jedne drzwi wejściowe i tylko wtedy można zmienić dzwonek
|
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
wez ilona czytaj uwaznie bo czytasz polowe i juz piszesz glupoty!
nie chodzi mi o drzwi wejsciowe tylko zmiane dzwonka w jednym pomieszczeniu po ustawieniu w nich drzwi wejsciowych nie moge zmienic dzwonka a w 2 pozmieszczeniu po ustawieniu w nich drzwi wejsciowych moge zmienic dzwonek moje 2 pytanie; jak to jest z tymi kamieniami, znalazlem 100% i tam jest napisane ze bede otrzymywal sztabki systematycznie(cos w tym stylu, chodzilo o to ze bede je wogle otrzymywac)a ja ich wogle nie otrzymuje Ostatnio edytowane przez qwerty12345 : 11.07.2009 - 14:20 |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
dobra pani juz podziekujemy
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie co do Riverview, na pierwszej stronie Chryzantem Złocisty napisał że w tym mieście są rudy, mógłby ktoś mi powiedzieć gdzie?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|