![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Awww : 3 . Kiedy to było .. byłam w podstawówce wtedy, w pierwszej klasie .. Dostałam simsy od rodziców, a pierwsze uruchomienie nie umiałam jeszcze czytać. xd Ciągle wołałam tatę "Ej no tatuś co tu pisze? A czemu ona je kanapke? A ja chce żeby sie umyła! Tata ej no umyj ją! " i takie tam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja kiedyś miałam tez jedna rodzinkę na wzór swojej . Mieszkali w skromnie urządzonym domku . Pamiętam że nastolatkowi ciągle dawałam by się wymykał z domu i rodzice go przyłapywali na tym a kilka razy policja go złapała. w końcu skończyło się na tym że stał się dorosły i już później ta rodzinka nie grałam. Ten nastolatek miał młodszego brata i taki, mały pokój oni mieli cały biały ach te czasy kiedy to się, miało tylko podstawę 2.
![]() |
#93 |
|
![]()
Wspominamy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Ja dostałem Sims 2 Double Deluxe na gwiazdkę + kuchnia i lazienka wystroj wnetrz. Wiedzialem jak sie gra bo gdy bylem mlodszy widzialem jak graja kuzynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak sie tego nazbieralo , że dzisiaj mam prawie cala kolekcję , nie mam chyba 2 pakietow i 2 dodatkow. Ta kolekcja stoi na półce i tak sb to wspominam ![]() ![]() ![]() Za ewentualne bledy przepraszam ale pisze z malego laptopka a nie jestrem przyzwyczajony na nim pisac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Ja nadal gram. Tylko czasami włączam trójkę na komputerze brata
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Pamiętam jak pierwszy raz uruchomiłam gre i weszłam w Miłowo , zaczełam grać rodziną Hak i przez przypadek ich spaliłam xD
Nadal gram w sims 2 , w sims 3 tylko 2 razy grałam potem mi sie nie chciało xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zdecydowanie najbardziej pamiętam oczekiwanie na Osiedlowe Życie (dostałam go od rodziców jako jeden z ostatnich dodatków) i ten filmik. Jest on jakby esencją tego, co najlepsze w simsach
![]() Zawsze, gdy go oglądam czuję ten klimat i teraz, po tylu latach wciąż robi na mnie wrażenie ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Ja czuję klimat sims 2 w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=v8f5e2xEe5A
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Jak miałam 6 lat, zaciekawiły mnie The Sims Castaway na komórce jednego z rodziców
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz też gram w Sims 2 (dalej w te od wujka, bo zachowały się na starym dysku, nie ściągałam Ultimate Collection) i nigdy nie przestanę ![]()
![]() |
#100 |
|
![]()
A ja nie chcę, żeby dwójka była dla mnie jakimś tam wspomnieniem i pykam czasem w Ultimate Collection.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|