![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie denerwuje wymagana ilość przyjaciół, aby otrzymać awans! Moje simy mają coś innego do roboty, a nie w kółko opowiadać dowcipy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
Ja się zawsze denerwuje, kiedy zamiast dziewczynki urodzi się chłopak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Denerwuje mnie to jak nie zauważę i sim zje coś i nie posprząta,albo zamówi pizzę ,ale nie zje do końca i później muchy latają i ten sim śmierdzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
|
![]()
Oj ja też z tym tv nie wytrzymuję. Sim się skarży że jak śpi to mu tv przeszkadza włączone. To wyłączam. Przychodzi drugi sim i sobie włącza znowu, tamten się avanturuje a ten tak w kółko włącza ten televizor!
Cytat:
to też mnie wkurza, kwiczą i skaczą i się głupio gapią na ten pożar a nie chcą gasić. Ostatnio edytowane przez Liv : 22.09.2010 - 19:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
u mnie jest tak dziecko ryczy bo trzeba je przewinąc a baba (czyli moja simka) ogląda se tv! albo każe cwiczyc to ona troche poćwiczy i idzie na kompa!
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
A mnie denerwuje tak:
Ktoś już wspomniał że jak mam basen połączony z domem to simka często jak idzie odebrać pocztę to idzie na około basenu - drugie to że idzie np. do skrzynki na listy to potrafi przejść przez furtkę ale jak wraca to na około od podjazdu z samochodem i to robią zawsze wszyscy simowie a dziecko nawet wychodzi na około. - zostawianie dziecka na podłodze - albo cokolwiek bym nie dała to często ona z tego rezygnuje i rzuca piłką |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
- zostawianie czegokolwiek na podłodze - no ludzie xd'
- kładzenie poczty na stoliku w altance który jest dość daleko od skrzynki - zostawianie włączonego komputera |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Lista złośnic i zażaleń:
1. Oczywiście opiekunka! Przyciągam bliźniaki ( bez kodów ) jak magnes. Ona birze jednego, karmi, kładzie na podłodze, drugiego to samo. A POTEM ZADOWOLONA SPRZĄTA DOM A DZIECI MI ŚPIĄ NA PODŁODZE! 2.Spóźnianie się na randki. Moja simka do samochodu nie dojdzie a ma komunikat " No gdzie ty się włóczysz"! 3. Bekanie i gazy. Ja nie pojmuję jak oni mogą to robić i jeszcze się z tego śmiać!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ha, moja Simka nauczona zabezpieczeń przeciwpożarowych też panikowała. Tak mnie to wkurzyło, że aż ją zabiłam. Bekanie i gazy też są denerwujące, ale z jakiegoś powodu większość moich Simów tego nie robi. Jeśli chodzi o kładzenie wyjętych ze skrzynki rachunków - jedni Simowie zostawiają je na ziemi zaraz obok skrzynki, inni - idą do domu, żeby położyć je na jakimś stoliku. Ale tym drugim zwykle "kasuję" tą czynność i nakazuję natychmiast zapłacić. Jeśli chodzi o opiekunki do dziecka - już ze trzy czy cztery zwolniłam za nieodpowiedzialne zachowanie.
Co do przewijania - cóż, zwykle niestety trzeba do tego Simów zmuszać... Z drugiej strony, gdyby Simowie zawsze robili to, co należy, co my - gracze - mielibyśmy tam do roboty? Aha, łatki chyba eliminują sporo wymienionych tutaj błędów. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|