|
|
Zobacz wyniki ankiety: Sonda Kąciku Cafe: Który wiersz bardziej Ci się podoba? | |||
Wiersz numer 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 47.50% |
Wiersz numer 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 52.50% |
Głosujących: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
no niby jest duzo tekstu, ale to w koncu wiersze, ktore same w sobie sa dosyc dlugie. zeby bylo w miare krotkie trzeba byloby umiescic tylko je, a co z jakimis ocenami, artykulami itd?
edit: i moim zdaniem rocket ma fajny pomysl z tymi postami i odnosnikami |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja chce felietony czytac
![]() dobra, a tak poza tym to spodziewalam sie czegos lepszego, przeczytalam raczej wszystko oprocz humoru. chyba wszystko zostalo juz powiedziane, ja tylko dodam ze mialam nadzieje ze bedzie sto razy wiecej tekstu i grafiki. |
![]() |
![]() |
#93 |
Admin Emeryt
|
![]()
A mi sie podoba
![]() ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
#94 |
Admin Emerytka
|
![]()
Przeczytalam dokladnie, podoba mi sie raczej wszystko
a kacik cafe imho nie jest wcale nuzacy, jest konkretny i ma cos wiecej, niz analiza na lekcji polskiego.
#95 |
Guest
|
![]()
Mam wrażenie, że zależało wam, żeby pierwszy numer wyszedł jak najszybciej. Nie przyłożyliście się do jakości. Takie jest odczucie i tyle, pozatym wieje nudą trochę.
|
![]() |
#96 |
|
![]()
Hmm, spodziewałam się innej oprawy graficznej. Ogólnie podoba mi się ale z lekka nudne. Kącik caffe jest bardzo ciekawy i podoba mi się. Ale może tą grafikę zmienić na jakąś żywszą albo zmienić styl pisania, bo to jakoś tak dziwnie wygląda. : (
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
ogolnie, to zrobilem 4 horoskopy (tresci autorow), zmienilem tlo, czcionki etc.
ale jak widac u mnie jest mega zamazane ![]() moze komus dalbym te prace (jak skoncze, bo dopiero zrobilem 4) i moze sprobuje w jakims programie to ZROBIC chociaz nie wiem jak, nvm. na forum jest strasznie zamazane, a u mnie na kompie jest normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() nie ma to jak paint! nie chce mi sie gimpa sciagac, hehe edit aha i nie wiem czy mam w ogole kontynuwac ta prace w paintcie! nie chce mi sie ogolem i nie wiem po co to zrobilem ???????????? Ostatnio edytowane przez yea : 09.08.2009 - 23:27 |
![]() |
![]() |
#98 | |
Guest
|
![]()
z tego, co przeczytalam, wlasciwie tylko kacik cafe mi sie podobal. a, no i jeszcze ciocia chryzia radzi mnie pozytywnie zaskoczylo, bo spodziewalam sie czegos o wiele bardziej zalosnego.
szata graficzna tragiczna. Cytat:
wywiad sobie odpuscilam po trzech pierwszych pytaniach. z horoskopu przeczytalam tylko swoj (lew) i mi sie nie podobal. NO ALE COZ, to pewnie przez moej poczucie humoru. jeszcze taka kwestia: przydaloby sie chociaz kilka zdan na temat tych polecanych filmow. |
|
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
te wywiady to moglby byc z jakimis znanymi userami.
|
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|