![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
No nie wiem ... dla mnie to to wszystko to jest już po prostu bez sensu ... aw drogie mapety ... Dalej Wymyslajcie sobie simowe kawały .. ja się raczej nie przyłącze ...
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Cudowne te wasze kawały! Nie wiem czy to było, ale nie chce mi się tych 7 stron przeglądać:
Dwóch simów wariatów ucieka z simwariatkowa otoczonego 10 murami. Po przejściu 2 murów pierwszy simwariat mówi: -Wracajmy... Jestem zmęczony -Nie chodz dalej. Po przejściu 5 murów: -Wracajmy... Już nie mogę... -Nie chodz dalej. Po przejściu 9 murów: -Wracajmy.... -No dobra, wracamy. |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
super te wasze kawały przeczytałem 7 stron
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Ja mam kawał! Ale może już go slyszeliście ale inny nie przychodzi mi do głowy! A oto on:
Idzie sobie sim i simka- para! Sim mówi do simki: -wiesz ja chodze z tąba nie na żarty(chodzi o to że chodzi z nią naprawdę) a simka odpowiada: - wiesz ja tez jestem głodna! Może troche bezsensu ale nic innego mi nie przychodzi do łepetyny! ^_^ |
![]() |
![]() |
#96 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
chyba napawde odejde z tego forum bo nikt tu mnie nie lubi!
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
=="..........miazdzysz mnie.......no to idz z tego forum skoro twierdzisz ze nikt cie nie lubi bo mu sie twój "kawał" niepodoba...........normalnie z mostu sie powinnaś przez to rzucić! a teraz powrót do tematu........
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Może powinnaś?? To Ci dobrze zrobi. Ja niedawno zrobiłam sobie przerwę w forach. Ale ktoś mnie namówił na powrót. Miło wiedzieć, że ktoś Ciebie kocha :*
Słuchajcie... Mam dla was szokującą wiadomość... Moja papuga łazi mi po pościeli... Ach, przepraszam, to nie to. To jest zbyt szokujące ![]() Sim, torturowany przez sima, przykładając sztylet do gardła i trzymający coś w ręku (ja mam pomysły ![]() - Skąd to masz?! - z TVMarketu, a co chcesz odkupić? Co ma sim w kieszeni? - Sim w kieszeni ma nosić swoje drobne Czym się różni simowy pies, od zwłaszcza? - simowy pies sika na podłogę, a zwłaszcza w kwiatki ![]() Ostatnio edytowane przez Ania_13 : 05.12.2004 - 09:21 |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Simy o 2.00. przez telefon:
-Co ci strzeliło do głowy by mnie budzić w środku nocy...?! Wyłączyłam grę. -No to przyjdziesz na tą balangę? -Poczekaj ąz ona włączy simsy. Nic mi innego nie przychodziło do głowy, a żart dotyczył the sims balanga of course. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|