![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Moja simka nauczyła się dania żabie udka, ale do ugotowania tego potrzebne są żaby :/ gdzie można je znależć?
|
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można je złowić we Francji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
W Egipcie też - łowiłam bez przynęty w losowym miejscu.
![]()
![]() |
#95 |
|
![]()
A mnie zastanawia czy komuś też wyskakuje takie jajo jak mi. Otóż ostatnio zauważyłam że po powrocie z wakacji mój sim ma zresetowane dni do wejścia w kolejną grupę wiekową
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Jak spełnić pragnienie "5 - odkryć tyle gwiazd" Moja simka (dziecko) odkryła już 6, a to pragnienie nadal się nie spełniło. Co zrobić?
![]() |
#97 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nallina twoje pytanie powinno się bylo znaleźć w dziale podstawy TS3, tu się rozmawia o podróżach
![]() To widocznie jakiś błąd, również nieraz tak miałam. Pozostaje skasować pragnienie i zająć się spełnianiem innych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Mam spory problem. Jak ostatnio grałam, to moja simka wracała z Egiptu, była już w swojej okolicy i wychodziłam z gry. Wystąpił jakiś błąd w zapisywaniu, powtórzył się parę razy, więc wyszłam bez zapisywania. Teraz wchodzę do gry, na tą rodzinę, a widok mam na Egipt, jednak bez możliwości kierowania simem, bo żadnego nie mam. Wie ktoś jak to naprawić? Nie chce tej rodziny stracić, wszystko mają maksymalnie rozwinięte, gram już nią kilkaset (simowych) dni. Proszę o pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
spróbuj kodu resetSim
|
![]() |
![]() |
#100 | |
|
![]() Cytat:
A ja mam pytanie, czy u was też tak jest, że jak sim wyjedzie w podróż i z niej wróci to jest odmłodzony, tzn. wiek mu się cofa? Czy to błąd gry, czy to ja mam buga? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|