![]() |
#92 |
Reputacja: 26
|
![]()
No cóż, postanowiłam jednak dodać zdjęcia kolejnego Sima, nad którym pracuję. Ma to być Jeremy Brett, znany m.in. z roli Sherlocka Holmesa. Prawdę mówiąc, był on moim ulubionym odtwórcą tej roli
![]() ![]() ![]() ![]() A tu prawdziwy Jeremy Brett jako Holmes: ![]() Wybaczcie tylko tyle zdjęć, ale nie jestem pewna, czy jeszcze czegoś nie poprawić. Będę wdzięczna za uwagi i opinie. I jeszcze jedno - zanim przyczepicie się do maxisowej fryzury, powiedzcie - jaka inna byłaby lepsza dla niego? |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Usta i brwi są ok, podbródek odrobinkę wystaje, za to nos Kathy kompletnie mi tu nie pasuje, powinnaś go zmniejszyć żeby nie był taki wystający.
No i oczy wydają mi się być za duże. Szkoda, że nie dałaś foty Brett'a od przodu, można by było bardziej wyłapać co jest nie tak ![]() Co do fryzury to nie widziałam nigdzie lepiej pasującej, myślę, że ta póki co może zostać ![]()
![]() |
#94 |
|
![]()
Ogólnie facet okey. Tylko co on taki nieuśmiechnięty?
![]() Skąd zmarszczki? Bo ja mam, ale jakieś takie brzydkie. I mam te same oczka! ![]() ![]() Albo podobne ![]()
#95 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Tak, ale Sim wymaga jednak poprawy, bo to jeszcze do końca nie jest Jeremy Brett - dopiero wersja alpha, jak ja to nazywam
![]() Jeśli chodzi o zmarszczki... jeśli dobrze pamiętam, to są one ze strony http://simplelife.chagasi.com/, trzeba szukać pod nazwą Face Kit. Na jutro postaram się poprawić tego Sima; mam ponad 10GB dodatków i zarówno Simsy, jak Warsztat czy Majster strasznie wolno mi się wczytują ![]() No dobra, ponieważ kiedy edytuję posta, nikt nie zagląda, dam zdjęcia poprawionej wersji osobno. Prosiłabym potem ew. o sklejenie. Wersja beta. ![]() ![]() ![]() Wciąż nie jestem pewna, więc mówcie, co ewentualnie poprawić. Aha, jeszcze jedno zdjęcie aktora: ![]()
Ostatnio edytowane przez Liv : 01.04.2011 - 20:32 |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Hm, sim ma zbyt spiczasty podbródek, za małe uszy i za jasne oczy. No i może troszkę szczuplejszy nos od Bretta
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Okej, uszy trzeba by zrobić chyba bardziej odstające... Co do nosa, to będę chyba musiała zastosować jakąś maskę. Dzięki za uwagi, na pewno się przydadzą
![]() Ciekawostka - tu macie zdjęcie młodego Jeremy'ego Bretta: ![]() OK, przepraszam za post pod postem, ale inaczej nikt by nie zauważył. Moderatorów proszę o wyrozumiałość, będę wdzięczna za ew. sklejenie postów. Popracowałam nad Sherlockiem alias Jeremy'm, ale nadal nie jestem tak do końca zadowolona. Stwierdziwszy, że jednak miał szare oczy, nie zielonkawe, poprawiłam to i nie tylko... Proszę o szczere opinie, rady i takie tam. ![]() ![]() ![]() Dodam jeszcze, że w kolejce do prezentacji czekają kolejni Simowie, co najmniej dwójka.
Ostatnio edytowane przez Liv : 01.04.2011 - 20:34 Powód: pani moderator pozdrawia! |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
No! Teraz o wiele lepiej!
Wstawiaj kolejnych simów ![]() A za tego daję w końcu 10/10.
#100 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ta maska na nosie nie wygląda fajnie, choćby nie wiem jak dodawała Sherlockowi (
![]() A tych "kącików" do oczu nie dajesz swoim Simom? Czasami dzięki temu zyskują na podobieństwie do ludzi. I weź mu te suwak od "zadartości" nosa na tym końcowym odcinku pociągnij w dół - powinno pomóc. Wydaje mi się, że ta szminka za bardzo się świeci. Sama mam u siebie taką jedną matową, w sam raz dla facetów, ale wiem, że coś w tym stylu było dostępne na MTS ![]() A te linie odchodzące od nosa w stronę końca twarzy (jak to się fachowo nazywa?!) można tez osiągnąć bez maski - próbowałaś się może bawić kształtem twarzy? Chyba, ze na tym skinie słabo to widać... Zadowolenie z Sima robionego "na podobieństwo" jest bardzo trudne do osiągnięcia, nawet, jeśli masz mnóstwo zdjęć. Wiesz, że mi dojście do tego zajęło 2 lata i podjęłam wcześniej wiele prób? Ja uważam, że Twoje Simy "na podobieństwo" są świetnie i realistycznie zrobione. Musisz mieć mocne nerwy, skoro się na to decydujesz i wśród twórców forumowych, którzy głównie tworzą "z głowy" jesteś prawdziwą bohaterką ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|