![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podobają mi się.
Szczególnie makijaże. Fajne włosy ma ta Agnieszka. Ubrania są strasznie rozmazane. Bez oceny liczbowej.
|
![]() |
#92 |
|
![]()
Obydwie śliczne a Agata ma śliczne włosy
#93 |
|
![]()
Agata jest nawet ładna.Podobaja mi się jej oczy.W Agnieszce tylko włosy mi się spodobały
#94 |
|
![]()
1.Rebeca
Jest bardzo ładna podoba mi się jej twarz. Ust i oczy ma ładne. Może trochę kąciki ust mogłabyś podnieść. Była by weselsza. 2.Eurydyka Na tych zdjęciach wygląda sztucznie. Ma ładne włosy bardzo mi się podoba. Kolor ust jest bardzo ładny ale może inny kolor cieni był by lepszy zamiast czarnego cienia. 3.Kasia Jest bardzo ładna ale jej kolor skóry jest trochę blado ciemny i mi się nie podoba. Kolor ust jest cudowny bardzo mi się podoba. Oczy też ma bardzo ładne. Nawet kształt twarzy jest świetny. Fryzura jest nawet ładna ale może by lepiej wyglądała w rozpuszczonych włosach. 4.Vampirka Jest całkiem niezła tylko że mi się nie podoba kształt twarzy jest jakoś poziomo za gruby. Ale ma za to piękne oczy i usta a ich kolor jest zabójczy. Fryzura też jest bardzo ładna i jej kolor. 5.Ilona Jest bardzo ładną dziewczyną ale zawsze jest jakieś ale i ja takie mam po pierwsze minę ma smętną a takie simy są obrzydliwe. A po drugie ma za bardzo stanowcze oczy. 6.Noffa Podobają mi się jej oczy są bardzo ładne a cień do powiek jest najpiękniejszy. Jest trochę za blada. 7.Iga Jest za ruda. Nie podoba mi się ten kolor. Brąz byłby lepszy. Oczy ma bardzo ładne i usta też. 8.Angela Ma piękne oczy strasznie mi się podobają. Fryzura też jest świetna ![]() 9.Pamela Ładna twarz ale oczy za duże a włosy jej nie pasują powinna mieć dłuższe. 10.Lucy Jest bardzo ładna ma świetną fryzurę ![]() 11.Ta simka na podobiznę aktorki jest beznadziejna po pierwsze ma za długą twarz pionowo. Ale wygląda ładnie. Ma piękne usta i oczy. 12.Marlena Średnio mi się podoba. Ma głupie oczy i usta. 13.Helenka Jest bardzo ładna i mi się strasznie podoba ![]() 14.Japonka Nie podoba mi się znamie i oczy i trochę wykrzywione usta. 15.Agata Fajne włosy ale twarz nie ładna. 16.Agnieszka Średnio mi się podoba to imię do niej nie pasuje ma okropną twarz i jest za blada. |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Agatkę daj do pobrania, u Agnieszki nie podoba mi się ten warkocz.
|
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Wielki powrót xD.
Aleksa Madero. (wybaczcie za kryształek, i nie mam chwilowo pudełek z pozami.) [IMG]http://i39.************/y2jbl.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.************/5wdmyu.jpg[/IMG] [IMG]http://i40.************/wwlmye.jpg[/IMG] |
![]() |
![]() |
#97 |
Reputacja: 11
|
![]() Usta i nos są piękne, ale nie dają mi spokoju jej oczy. Coś w nich nie gra i nie wiem, czy to kwestia ułożenia tęczówek (spojrzenie lekko ucieka w bok), czy kształtu samych oczu, które sprawiają wrażenie zbyt zmrużonych. Brwi wyglądają, jakby nie miały określonego kształtu, ot, po prostu są, ale takie troszkę nijakie, bez wyrazu, są też zbyt uniesione. No i fryzura - kompletnie nie w moim guście. Ale całościowo nie jest źle. Szkoda, że prezentacji praktycznie brak.
7/10. |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Przyłączam się do komentarza Malin, jej oczy są jakieś bez wyrazu, obojętne... co do nosa też mam zastrzeżenia, jest za wąski w mostku, a nozdrza się dziwnie układają.
Usta, brwi i fryzura są super :3
![]() |
#99 |
|
![]()
Prezentacji brak gdyż pudełek nie miałam chwilowo. Tak wiem oko dziwne ale to wina tęczówek. Może ma zeza rozbieżnego xD?
Dziękuję za oceny ^^ może ktoś jeszcze skomentuje? |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Przejrzałam temat i żadna simka specjalnie mi się nie podobała... ale ta jest naprawdę śliczna!
Brwi mi się nie podobają, są za bardzo uniesione, nie przypadło mi do gustu również ubranie. Z taką fryzurką to tej simce jakaś suknia by pasowała ![]() Oczy są wspaniałe, straszliwie mi się podobają. Fryzurka też cudowna :3 Szkoda, że nie ma prezentacji ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Avis : 14.04.2012 - 11:21 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|