![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
asystentka -> zabawne -> pokaż sztuczkę?
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Właśnie wchodziłam żeby zrobić edit, że znalazłam
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jakiś bug u Ciebie, bo ja przed chwilą przeszłam tę misję i mam kolejną bez problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Pinpon-w sumie racja zależy co wybierze się w znaku zapytania
Gram teraz mnichem i dostałam od rannego rycerza księgę-mam przetłumaczyć początek księgi,ale nie wiem jak i gdzie. Atrament mam,papier też ale nadal nie moge jej spisać... Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 30.03.2011 - 18:18 |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Może użyj stołu skryby? Do kupienia lub dostepne w zamku albo klasztorze
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Skąd wytrzasnąć obrączki i stroje?
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Obrączki i stroje są w "sklepie" tj. w Kramie Wiejskim.
Ja mam taki problem: gram szpiegiem. Muszę przepytać służącą ale w ogóle nie mam tej opcji. Rozmawiam z nią i takie tam, ale "przepytaj,przesłuchaj" nigdzie nie widzę. Przy okazji doszło mi jeszcze zadanie obrabowania kupca i również nie wiem jak to zrobić. Klikając na niego <kupca którego mam okraść> nic ciekawego się nie ukazuje. Ktoś poradzi? |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Gram od 3 dni, przeszlam misje jakie bylo, monarcha mial 8 poz. ( jesli to ma znaczenie xD) na koncu wyskoczyla OSTATNIA misja bodajze wymarzone wakacje i pisalo ze nie nic nie ma za ta misje, tzn ani pm, ani kasy ani nic, a jak wzielam ta misje to nie bylo zadnych zadan co anlezy robic moglam zmieniac dowolna postac i mialam nia robic co chce tak bylo w misji, ze niby wolnosc, no ale nic sie nie dzieje przez dluzszy czas;/ co robic? HELP ME!
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Jak mam pozamiatać podłogę w misji kowalem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|