![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
na tych zdjęciach demo ma słabą grafikę, a co oprócz oglądania zwierzaków, dzięki temu modowi można tam robić ? Nic ? No właśnie dlatego nie ściągnę. Ale i tak 100% brawa dla anie 1981 za znalezienie i wykorzystanie tego.
![]() |
#93 |
|
![]()
Wiem, że na zdjęciach, ale chodzi mi o jakość tej ,,wyspy" i tekstur na ziemi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Niby dlaczego miałbym mieć ?
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 26.09.2011 - 19:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zrobiłam pierwszego psa, ma na imię Gangster
![]() Oto parę jego zdjęć, miał to być foxterrier krótkowłosy, nie mogę się doczekać dodatku aby nim zagrać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
figa, piękny foksterier! Też będę grała foksiem, ale szorstkowłosym, już zaplanowałam, jaki będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Doczekałam się Źrebaka! Co prawda u dzikich koni, nie widziałam porodu, dzieciak po prostu się pojawił. Nie wydaje mi się też podobny do potencjalnych rodziców. Żebyście mogli go zobaczyć z perspektywy, kazałam Nanie do niego podejść. O, i ważna rzecz: Dzikie zwierzęta nie mają imion! Jest tylko "Dziki Koń". Simowie mają pragnienia związane z dzikimi końmi. Chcą je oglądać, pogłaskać, chcą by dziki koń powąchał im rękę.
![]() A co do grafiki w Demie, w tym mikroświecie, to faktycznie jest denna, a mam grafę na maksa. Konie wyglądają jakby były z porcelany czy gliny. Masakra. Liczę na to, że w grze będą ładniej wyglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() moja pierwsza rasa Gordon Seter (którego niestety zabrakło w demie): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam dodać, że Wasze zwierzaki są boskie i skusiły mnie do wypróbowania wersji demonstracyjnej ![]() Ostatnio edytowane przez Monik : 27.09.2011 - 12:08 |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
To jak na razie chyba ostatnie zdjęcia z tego mikroświata. Już mi się to znudziło
![]() Patrzcie, jaki okropny ten wygenerowany koń, bardzo nienaturalnie wygląda. ![]() Bezpański pies, grafika okropna... ![]() ![]() Szop ![]() A tutaj klasyka gatunku... W jedynce i dwójce, też tak robiłam... Bez obaw, to tylko tak do zdjęcia... Potem go wypuściłam, żeby nadal beztrosko wywalał śmieci ze śmietnika. ![]() Który koń zrobił to gazecie!? ![]() ![]() Dwa jelenie. ![]() Bezpański kot. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|