![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eris, została zarezerwowana domena internetowa www.thesims4.com.
To, że The Sims 4 powstanie, jest więcej niż pewne. EA jeszcze troche pieniędzy z nas wyciśnie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 26
|
![]()
@eris234 - mój brat podobnie mówił o grze "Harry Potter i Więzień Azkabanu", o ile pamiętam. Ja nic nie zakładam.
W sumie zgadzam się z tym, co napisał Absolem. Przy okazji - jeśli ta czwórka wyjdzie (a pewnie tak będzie), to twórcy zdecydowanie powinni przywrócić pewne interakcje i animacje z dwójki (kąpanie najmłodszych, wchodzenie do aut itp. - i to w podstawie), mogliby też przywrócić pewne obiekty z jedynki i dwójki (bo z trójki to nie kojarzę jakichś specjalnych fajnych rzeczy...). Rzecz jasna pianino i jacuzzi powinny być też już w podstawie (jak w jedynce i dwójce). Zwłaszcza pianino ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
Co do obiektów, to za wieloma z jedynki i dwójki tęsknię. Tak samo jeśli chodzi o animacje i interakcje. Jak mi brakuje np. wolnego tańca, czy tego kąpania dzieciaków...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Powinni jeszcze poprawić padanie światła na różne obiekty i bryły. Bo irytuje mnie jak na budynku powieszę z zewnątrz kinkiet, a on zamiast oświetlać ścianę na której wisi, część fundamentu poniżej i część ściany powyżej oświetla tylko swoją ścianę
![]() Co jeszcze. Wsiadanie i wysiadanie z samochodu, być może realizm porodu do pewnych granic rzecz jasna. I wiele, wiele innych rzeczy, ale nie napiszę dokładnie bo cóż- więcej grzechów nie pamiętam ![]()
![]() |
#95 |
|
![]()
Ubrania Simów powinny się brudzić,a w odsłonie Zwierzaków do Sims 4 powinny pojawić się zwierzęta gospodarskie:kury,owce itp.,farma,aby Simy mogły zakosztować życia na wsi,nie wiem co jeszcze możnaby wymyślić.Im więcej opcji tym gra bardziej przedobrzona i bez klimatu,więc opcje niech będą takie,by gracz mógł dobrze się bawić,a nie by wyciągać od niego kasę i by topił się w natłoku możliwości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Tego brudzenie ubrań zabrakło mi, gdy wprowadzili pralki. Bez sensu, że piorą raz ubrane ciuchy. Powinien być jakiś nastrójnik, że ubranie jest brudne i dopiero należny je wyprać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Ja mam w każdym pomieszczeniu, gdzie Simy się przebierają, kosze na brudną odzież. Czyli wiadomo, sypialnie, łazienki, domowe siłownie, baseny, jacuzzi... Dzięki temu nie trzeba się bawić w przeciąganie brudów na pralkę czy kosze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Ja tak samo jak poprzedniczka. Wolę jeden dodatek na rok i żeby TS4 żyła dłużej. Bo jakoś co 4 czy 5 lat kupowanie znowu kolejnej generacji jest wkurzające... nie zdążysz się nacieszyć ostatnim wydanym dodatkiem, a już wychodzi kolejny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 |
|
![]()
I jeszcze w The Sims 4 Zwierzaki powinno być zoo i delfinarium oraz kariera w której moznaby urzadzać zawody zwierząt i opiekować się nimi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|