Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.12.2011, 11:06   #91
Karel13

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Eris, została zarezerwowana domena internetowa www.thesims4.com.
To, że The Sims 4 powstanie, jest więcej niż pewne. EA jeszcze troche pieniędzy z nas wyciśnie.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.12.2011, 11:14   #92
Master of Disaster

Reputacja: 26

@eris234 - mój brat podobnie mówił o grze "Harry Potter i Więzień Azkabanu", o ile pamiętam. Ja nic nie zakładam.
W sumie zgadzam się z tym, co napisał Absolem. Przy okazji - jeśli ta czwórka wyjdzie (a pewnie tak będzie), to twórcy zdecydowanie powinni przywrócić pewne interakcje i animacje z dwójki (kąpanie najmłodszych, wchodzenie do aut itp. - i to w podstawie), mogliby też przywrócić pewne obiekty z jedynki i dwójki (bo z trójki to nie kojarzę jakichś specjalnych fajnych rzeczy...). Rzecz jasna pianino i jacuzzi powinny być też już w podstawie (jak w jedynce i dwójce). Zwłaszcza pianino
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 14:19   #93
anie_1981

Co do obiektów, to za wieloma z jedynki i dwójki tęsknię. Tak samo jeśli chodzi o animacje i interakcje. Jak mi brakuje np. wolnego tańca, czy tego kąpania dzieciaków...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2011, 16:34   #94
Juhas

Powinni jeszcze poprawić padanie światła na różne obiekty i bryły. Bo irytuje mnie jak na budynku powieszę z zewnątrz kinkiet, a on zamiast oświetlać ścianę na której wisi, część fundamentu poniżej i część ściany powyżej oświetla tylko swoją ścianę

Co jeszcze. Wsiadanie i wysiadanie z samochodu, być może realizm porodu do pewnych granic rzecz jasna. I wiele, wiele innych rzeczy, ale nie napiszę dokładnie bo cóż- więcej grzechów nie pamiętam
stare 27.12.2011, 18:13   #95
Piwusia

Ubrania Simów powinny się brudzić,a w odsłonie Zwierzaków do Sims 4 powinny pojawić się zwierzęta gospodarskie:kury,owce itp.,farma,aby Simy mogły zakosztować życia na wsi,nie wiem co jeszcze możnaby wymyślić.Im więcej opcji tym gra bardziej przedobrzona i bez klimatu,więc opcje niech będą takie,by gracz mógł dobrze się bawić,a nie by wyciągać od niego kasę i by topił się w natłoku możliwości.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2011, 20:31   #96
Searle

Tego brudzenie ubrań zabrakło mi, gdy wprowadzili pralki. Bez sensu, że piorą raz ubrane ciuchy. Powinien być jakiś nastrójnik, że ubranie jest brudne i dopiero należny je wyprać.
stare 27.12.2011, 21:18   #97
ultraviolence

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Tego brudzenie ubrań zabrakło mi, gdy wprowadzili pralki. Bez sensu, że piorą raz ubrane ciuchy. Powinien być jakiś nastrójnik, że ubranie jest brudne i dopiero należny je wyprać.
Nawet nic nie mów... Zawsze mam problem z porozrzucanymi ciuchami po całym domu... Ostatnio nie robię nic, oprócz śmigania myszą po ekranie i przeciągania ich na pralkę Pomijając codzienne sytuacje wymagające zmiany stroju (spanie, kąpiel), simy przebierają się też podczas odkrywania eliksirów czy chociażby ćwiczeń. Czy w każdym pomieszczeniu, w którym mam wieżę stereo, muszę wstawiać kosz na brudy, aby ciuch nie lądował na podłodze za każdym razem, kiedy każę simowi poćwiczyć? W TS4 powinni zastanowić się nad tym, co napisała Searle... A póki co, wystarczy po prostu nie kupować pralek (ale takie rozwiązanie mnie zupełnie nie satysfakcjonuje, bo dom bez pralki to jak żołnierz bez karabinu ).
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2011, 21:45   #98
anie_1981

Ja mam w każdym pomieszczeniu, gdzie Simy się przebierają, kosze na brudną odzież. Czyli wiadomo, sypialnie, łazienki, domowe siłownie, baseny, jacuzzi... Dzięki temu nie trzeba się bawić w przeciąganie brudów na pralkę czy kosze Moim zdaniem jednak, skopali pralnie publiczne. Ich istnienie jest bez sensu, bo jeśli nie mamy w domu pralki\suszarki\sznurka do suszenia prania, to Simy nie rozrzucają odzieży po domu. Za to jeśli mamy kosz na brudy, to nie można z niego wyjąć prania nie mając pralki... Niby mam w mieście pralnię, do ozdoby, ale wcale nie korzystam, bo się nie da. Dlatego jeśli już mają wydać The Sims 4, to już wolę jeden dodatek na rok, ale żeby o wszystkim pomyśleli, bo pomysły mają jeszcze jako takie, tylko z wykonaniem znacznie gorzej.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.12.2011, 22:15   #99
Levkoni

Ja tak samo jak poprzedniczka. Wolę jeden dodatek na rok i żeby TS4 żyła dłużej. Bo jakoś co 4 czy 5 lat kupowanie znowu kolejnej generacji jest wkurzające... nie zdążysz się nacieszyć ostatnim wydanym dodatkiem, a już wychodzi kolejny A co do pralni, to ja nawet nie kwapiłem się sprawdzić, czy da się tam prać Stoi bo stoi, za to raz tylko kazałem tam iść simce bo zobaczyłem, że mnóstwo sąsiadów się tam nazbierało. I wszyscy robili pranie
stare 28.12.2011, 06:47   #100
Piwusia

I jeszcze w The Sims 4 Zwierzaki powinno być zoo i delfinarium oraz kariera w której moznaby urzadzać zawody zwierząt i opiekować się nimi.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania