![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Które cechy powodują uciekanie przed Kościldą, a które nie? Mam dwoje Simów, wróżka jest odważna i inne, wilkołak był neurotyczny, nie wiem czy miało to znaczenie, bo potem zmieniłam tę cechę na odważnego - wyglądało to idiotycznie, gdy przemieniony wilkołak podczas pełni uciekał przed... własną pokojówką. Zastanawiam się, czy Sim musi być odważny, żeby nie uciekać? A może nie może być neurotyczny? Nie chce mi się sprawdzać wszystkich cech po kolei. Mam nadzieję, że wyjdzie mod usuwający ucieczkę przed Kościldą.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
|
![]()
Nmin nie wiem od czego to zależy, ale mój neutralny wilkołak przed nikim nie ucieka
![]()
![]() |
#93 |
Reputacja: 11
|
![]()
Coś nie tak z tymi cechami. U mnie wiedźma mająca cechę "odważna" mdleje ze strachu gdy wilkołak się przemienia, natomiast na z założenia eterycznej wróżce nie robi to najmniejszego wrażenia. Przed Kościldą póki co nikt jeszcze nie uciekał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
A u mnie pojawiała się akcja "Uciekaj" czy jakoś tak, i nic nie mogłam zrobić, facet uciekał za płotek własnego domu i tak do skutku, dopóki Kościlda była w tym samym pomieszczeniu. Wróżce była całkowicie obojętna.
Cechy wróżki: Odważna, Wygadana, Roztrzepana, Świetnie całuje, Uwielbia przyrodę Cechy wilkołaka wtedy: Neurotyczny, Stosowny, Ambitny, Schludny, Nieprzystępny No i zmieniłam Neurotycznego w Odważnego. Akurat na neurotycznym aż tak mi nie zależało, ale irytujący jest sam fakt, że mutant w tego typu otoczeniu miałby się bać jakiegoś szkieletu. Ciekawa jestem, czy to brak neurotyczności sprawił to nieuciekanie... EDIT: Ok, trochę się pobawiłam cechami. Neurotyczne Simy uciekają. Odważne nie muszą być, ale nie mogą być neurotyczne. Ostatnio edytowane przez nmin : 08.09.2012 - 12:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Czesc,
Dla mnie to kompletnie nie przydatny dodatek niestety. Same magiczne rzeczy. Pewnie skorzystam z fryzury jakiejs czasem czy cos w tym stylu ale najchetniej hym wylaczyla opcje wilkolakow itp wrozek calych. Jestem jednak maniaczka simsowa, dopadla mnie choroba i kupilam aby przetrwac pare dni. Czy da sie wylaczyc te magiczne postacie lub np moze jest jakis mod na wylaczenie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
W opcjach ostatnia zakładka - regulacja populacji. Tam wyłącza się wszystkie nadprzyrodzone postacie prócz zombie, które to generowane są przez pełnie. Jeśli nie chcesz mieć zombiaków to pełnię też trzeba wyłączyć w zakładce dotyczącej księżyca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Zombie są wszędzie. Cały czas. Dostaję już kociokwiku, bo mi charczą i wyjadają ogródek, nawet gdy nie ma pełni. Wyłażą w trakcie nowiu, za dnia, normalnie cały czas ;| Jest tak odkąd wróżka wróciła z Chin. Miał ktoś podobną sytuację?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
xMalwina ja miałam gdy wyszłam na zapisie w czasie pełni, bo gra resetuje fazę księżyca do wzrastającego sierpu po każdym załadowaniu i tak się zapis popsuł. A na wakacje już dawno nie jeżdżę bo to powoduje potem rozmaite błędy. Proponuję przenieść rodzinę do skrzyni i wprowadzić ją od nowa do czystego miasta a obecny zapis skasować. Ja tak zrobiłam i pomogło. Możesz ewentualnie ściągnąć moda na zombie o którym pisała Anie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Hej mam pewne nurtujące mnie pytanie, bo nie wiem jak pojedynkować się z drugim czarodziejem nie wiem czemu, ale nigdzie nie znalazłam takiej opcji
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|