Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.11.2004, 16:17   #1
Diffy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał blondie89
jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała no ale do kibelka.... mąż jej potem tylko nos zatykal, bo nie chcial sprzatnąć
Mi jeszcze nigdy nie wymiotowali nawet jak byli w ciąży....
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.11.2004, 17:51   #2
Lillian
Guest

Domyślnie

Do mnie przyjechał ten dyrek,Kajetan Kwiatek.Wysiadł ze swego wozu,spojrzał na ten burdel w ogródku (miałam małe dziecko i chciałam je nauczyć korzystać z toalety,no i,że mi się nie chciało sprzątać kibli,kupiłam ich z dwadzieścia,no i wszystkie zapaskudzone.) powiedział,że ta rodzina nie powinna mieć nic do czynienia z tak poważną instytucją.Wsiadł do wozu,a gdy chciał odjechać,jego wóz się "przetranswormował" i wyszedł mutant z ośmioma drzwiami i kołami.szkoda że screena nie zrobiłam,ach..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2004, 19:54   #3
-tamatha-
Guest

Wink Gerwazy

Nie wiem czy już ktoś miał taką historię, ale nie udało mi się przeczytać wszystkiego, a więc czasem jak simowie wracają z pracy jest komunikat "Karol ma bardzo towarzyską naturę, więc przywozi z pracy przyjaciela" i tam jest jego zdjęcie (tu akurat Gerwazego) nie lubię tych wizyt, no ale się rozglądam, a tam nikogo nie ma. No to ja taka zdziwiona ide do domu. Moje sims y są akurat w pokoju rozrywki i tam jest ta wanna z aspiracji i nagle się woda napełnia. No więc myśle to Gerwazy, ale prubuje kliknąć w tym miejscu, a tam nikogo nie ma nie ma tylko takie buty (podejdź tu). Akurat tak się zdarzyło, żę zamówiłam pizze no to se mówię goście zawsze żrą mi jedzenie i... się nie myliłam. Nagle kawałek leci do góry :unsure: i jest zjadany ze znanymi odgłosami czy komuś też tak się zdarzyło.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2004, 20:07   #4
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

Mi się raz tak stało że niemowlak miał sie stać małym dzieckiem więc zrobiłam impreze babka wzieła niemowlaka i zabrała go do tortu wszystko pięknie świeczki zdmuchnięte a babka z niemowlakiem stoi jak wryta więc kupiłam nowy tort i dałam jeszcze raz zdmuchnij świeczki i wtedy niemowlak dorósł

A wiecie że raz moja simka położyła niemowlaka przed domem na trawie i zaczeła czwiczyć joge gdy czwiczyła nacisnełam na niemowlaka i była opcja "przyłącz się do wspólnej jogi" Ciekawe niemowlak joge ma czwiczyć :wacko:

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.11.2004, 19:30   #5
gruzia
Guest

Grin To straszne

U mnie mały nieboraczek, wylazł bezczelnie z domu i poszedł sobie w świat :ekout: . Zniknął z paska. Następnego dnia zaadoptowałam dzidziusia w tym samym wieku co mały dezerter, i co? Kgo mi przywieźli? Mojego małęgo brzdąca. Tego samego, miał nawet to samo imię. Mamusią się ucieszyła! :tu:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 17:46   #6
Joniss
Guest

Mad

Nie no, Mortimer Ćwir mnie po prostu osłabia. Teraz przyszedł do tego samego domku co wcześniej, pochnął mojego kolesia i sobie poszedł jak gdyby nigdy nic... A ja go w ogóle nie zapraszałam, ani nie było też tak, że on przechodził i ja go przywitałam, tylko on po prostu przychodzi mi do domu odstawia szopę i wio do siebie... No jakiś palant normalnie... Ta rodzinka to Ojciec (Murzyn)Matka (najbielsza skóra) i synek jakaś tam z nich nmieszanka. oże Mortimer nie pochlebia takich związków czy co??? Wstrętny rasista!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 18:00   #7
*dumando*
Guest

Domyślnie

aż żal na ciebie patrzeć... patrzyłaś/eś przez teleskop ( podglądałaś/eś ) no i się wkurzył i przybiegł

to jest wiadome jeszcze sprzed premiery!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 19:53   #8
Joniss
Guest

ThumbsDown

tak tylko jest jeden maleńki szczególik... JA NIE MAM TELESKOPU W TYM DOMU!!!!!!! Więc zanim zaczniesz z takim ironicznym politowaniem do mnie wyskakiwać, to może zapytaj się o podstawowe rzeczy :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.11.2004, 19:19   #9
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie

Dziwne zdarzenia... A tqak, jedno mi przychodzi do głowy! Postaram siedac screena, ale na razie powiem o co chodzi: otóż czasami jak sim czyta książkę i ją odkłada na półkę to... zostaje mu tak ręka. chodzi z tak fajnie wyciągniętą. Czasami "ciągnie się" za nim. Zabawnie wygląda, przechodzi jak się przebierze sima lub weźmie prysznic.

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2011, 15:59   #10
ally
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Cytat:
Napisał Joniss Zobacz post
Nie no, Mortimer Ćwir mnie po prostu osłabia. Teraz przyszedł do tego samego domku co wcześniej, pochnął mojego kolesia i sobie poszedł jak gdyby nigdy nic... A ja go w ogóle nie zapraszałam, ani nie było też tak, że on przechodził i ja go przywitałam, tylko on po prostu przychodzi mi do domu odstawia szopę i wio do siebie... No jakiś palant normalnie... Ta rodzinka to Ojciec (Murzyn)Matka (najbielsza skóra) i synek jakaś tam z nich nmieszanka. oże Mortimer nie pochlebia takich związków czy co??? Wstrętny rasista!!!!
ja ci wierze!!! ja też tak miałam(tylko że miałam teleskop)no wprowadziłam ładną simkę blondynke podobną do diny kaliente i spojrzałam sobie i odeszłam od teleskopu i kilka sekund później ćwir do mnie leźe i go nawet nie prrzywitałam i mnie leje!!!! jakiś koszmar bym go zabiła i tak kilka razy potem sie uspokoiło jak będe miala coś z simsów 3 to napisze
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania