|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam proźbę jeśli ktoś jest zainteresowany. Nie mam narazie czasu na gry, więc proszę o pomoc w robieniu zdjęć do mojego opowiadania które potem prześlę chętnemu.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziwna miłość
Wszyscy sąsiedzi wiedzą jaki jestem towarzyski. Nigdy nie miałem problemów z nawiązaniem przyjaźni, a nawet romansu. Zdarzyło mi się że wdałem się w romans z Majką Ćwir, ale gdy jej mąż się o tym dowiedział przestałem mieć ochotę na wygłupy ![]() ![]() Nie było też tajemnicą że przyjaźnię się z Moniką Papużką jednak pewnego dnia po prostu zakochaliśmy sie w sobie... Spędzaliśmy ze sobą tak dużo czasu jak tylko mogliśmy, czy to podczas imprezy, czy spotkania. Nie mieliśmy dla siebie dużo czasu ponieważ oboje pracujemy. ![]() Monika wyrywała sie czasem żeby zobaczyc jak gram (jestem piłkarzem) i odwrotnie. Kiedyś poszedłem do Wiesława Wieśmina, który jest moim sąsiadem zobaczyć jak mu się układa. Wiesiu jest ze wsi i nie potrafi się oswoić z miastem. Przyszedłem i co zobaczyłem? ![]() ![]() [Sceny brutalne wycięte]On ją całował!!! Poszedłem wściekły do domu i żeby o tym zapomnieć urządziłem imprezę. Wciąż jednak w głowie mi się to nie mieściło ![]() Po chwili jednak się przebrałem. Przyszedł kolejny gość. Okazało się że to Monika! Razem z jej współlokatorką, Ewą wytłumaczyły wszystko. ![]() Okazało się że to Wiesław Zrobił specjalną miksturę i to przez nią Monika go pokochała, choć wcale nie chciała!!! ![]() ![]() Postanowiłem wyjść za Monikę. Zamieszkamy razem z Ewą, przekonały mnie że mają lepsze warunki i w ogóle, a po sprzedaniu mojego domu będą miały zastrzyk finansowy i rozbudują dom tak, żebyśmy się wszyscy pomieścili. A potem? Sami zobaczcie! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No i nie będą się wyświetlały spróbuj wrzucic te zdjęcia na interie anteno na friko.pl nie można hotlinkowac
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak wy robicie te zdjęcia z gry
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No Soral, podstawowa wiedza
![]() ![]() Ania_13 pisz pisz horror, lubię się bać ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hej Vega skąd masz takie czadowe Simsy-Jak się nazywa ta część? :o
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A możesz powiedzieć dokładniej co masz na myśli ?
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Postanowione! Napiszę horror pt. "Wartość życia" będzie krótki i nudny
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ania jak będzie nudny to lepiej nie pisz
Vega bit mitowi chodziło o to jak nazywają się simsy w którychjest tyle dodatków może odpowiem: to wcale nie są simsy tylko dodatki ściągnięte z internetu |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|