![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siostry Przyjemniaczek pogodziły się, mężulek powrócił do żony, zwolnił pokojówkę i od tej pory jest przykładnym mężem. Żonka z kolei poznała przystojego kolegę z pracy z którym hula ile wlezie..
Don utonął w basenie.. całkowicie przez przypadek ![]() Z kolei Dziwacy wszyscy się pożenili, mają ogromną gromadę dzieci.. phi.. gromadę.. to już całe stado! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
A u mnie Nina i Don sa malzenstwem, maja 2 dzieci obydwie dziewczyny a raczej KOBIETY a oni sa starcami i za 5 dni maja umrzec!!
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Miłowo zostało zdominowane przez jedną rodzinę, mianowicie potomków Dona Lotario i Belli Grusell.. praktycznie w każdym drzewie geneaologicznym znajduje się jakiś korzeń tej rodziny..
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Miałam przeinstalowywany Windows i niestety musiałam odinstalować simsy,więc losy moich maxsisowych rodzinek się bardzo zmieniły...ale nie będę o tym pisać teraz,lecz w najbliższym czasie....obiecuję
Do zobaczenia jutro.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
U mnie Nina wyszła za mąż za Dona a Dina za Mortimera .Mortimer wziął ze sobą Aleksandra a Kasandre zostawił w domu
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
U mnie Balbina Biedak wychowała 3 synów, a sama się postarzała. Jej najstarszy syn zakochał się w takiej laluni Marcie z innej działki, ale chyba się odkochał, bo przejrzał na oczy. Aktualnie ma żonę w ciąży i jedno dziecko adoptowane czarnoskóre, a właściwie dziewczynkę Emilkę. Więcej napisze kiedy indziej. Pozdrawiam wszytskich maniaków Simsowych HiHi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Przyjemniak: dziewczyny się kłócą, a ich ojciec romansuje z koleżanką pracy i ze sprzątaczką.
Biedak: Balbina ma trójkę dzieci, jej najstarzego syna wywalili z roboty (coś z gangiem) i nie mieli kasy. Poźniej jej syn zaczął się świetnie uczyć, zaczął pracować i dostawał codziennie 97$. Póżniej Balbina zaczęła się spotykać zze swoim bardzo bogatym sąsiadem i niedawno są już po ślubie... Ćwir: Kasnadra zerwała z Don Lotario i spotyka się z Marzycielem. Romeo ( z Werony) : zakochał się w mojej simce-nastolatce, nadal jest dobrym przyjcielem Julii, obecnie jest po ślubie. |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
przyjemniaczkowe mają tego samego ukochanego is ię trochę biją
don został porzucony przez kasandre, mieszka z kasią zaręczył się z niną ćwir wykorkował kasandra jest w ciąży z moim simem i to wszystka |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Ja grałam Antoniem Montek i jego bliźniakami w Weronie. Najpierw hajtnął się z jakąś rudą laską, bliźniaki jej nienawidziły... Okropnie jej dokuczały a ona im. Później ruda (nie pamiętam jej imienia...) urodziła dziecko Antonia - Fryderyka. W końcu bliźniaki dorosły i Beatrycze wyprowadziła się bo już nie mogła znieść macochy. A ta ruda lala zdradziła Antonia z jego przyjacielem - Cyrylem. Antonio się z nią rozwiódł. Fryderyk został z ojcem. Benedykt znalazł sobie dziewczynę - Genowefę (heh!) i zmusiła go do ślubu (a on sobie chciał jeszcze trochę młodości poużywać...). Mieli jednego dzieciaka, Fryderyk dorósł, Beatrycze wróciła, Antonio umarł i musiałam przeinstalować system i kaplica! skasowało się wszystko....
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Mortimer spotyka się z Diną Kaliente i Pati Kombi. Aleksander opuścił się w nauce. Kasandra wyszła za Dona Lotario. A gdy wieczorem Don podziwiał gwiazdy Kasandra zaprosiła Marzyciela i zrobiła sobie z nim dziecko. Kiedy Marzyciel wyszedł. Poszła do wyra z Donem a ten nic nie podejrzewał że ona jest w ciąży i zrobili barabara. Kasandra jest w 1 etapie ciąży. Niedawno Don zaprosil Nine. JA nie chciałam żeby Kasandra ich przyłapała więc kazałam jej się uczyć. A jej się odechciało uczyć i weszła do sypialni akurat w tym momencie. Jeszcze chciałam wspomnieć że Kasandra przycięła włosy, przfarbowala je na blond i zrobiła sobie loczki.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|