![]() |
#991 |
Guest
|
![]()
Jeśli to nie charyzma, to spróbuj dla swojego sima dać cechę "Romantyczny" (kod TestingCheatsEnabled true, klikasz z shiftem na sima i wybierasz "Zmień cechy").
|
![]() |
|
![]() |
#992 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() UPS! PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Guest
|
![]()
O widzisz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
|
![]()
A ile trzeba mieć punktów logiki, by grać w domu w szachy? (moja simka ma na razie 3 punkty, a na szachownicy nie ma opcji do wyboru).
I jak wziąć kąpiel z bąbelkami? Kupiłam płyn do kąpieli i mam najdroższą wannę z prysznicem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
|
![]()
UsBuzzer od tego tu jestem
![]() Searle - Jak to, przecież można grać w szachy w domu jak nie ma się żadnego punktu logiki... a płyn do kąpieli kupujesz w sklepie, a potem stawiasz na wannie i jest opcja "weź kąpiel z bąbelkami" |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Oni się chyba dwa tygodnie codziennie do siebie przytulali, całowali etc. Jak on zdobył 2 charyzmę, to opcja się pojawiła xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
|
![]()
Miyoki, ale nie o to chodzi, żeby się codziennie po trochu przytulać. To trzeba za jednym zamachem, zapraszasz sima do domu, klikasz na niego na opcje romantyczne i tam wybierasz pocałunki, miłosne uściski, przytulańce itd i powinna być ta opcja. A jeśli nie to bug i tyle. Może z tą charyzmą to przez przypadek. U mnie każdy sim ma opcję zaręczyn i zauroczenia cały czas, bez cech romantyczny, flirciarz i bez umiejętności charyzmy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
|
![]()
Dzięki za radę co do płynu do kąpieli, a jeśli chodzi o grę w szachy, to nie mogę żadnej opcji wybrać - są niedostępne i co ciekawe: w parku mogę grać normalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|