Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.04.2011, 09:48   #1
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ja miałem buga w Karierze.. Jako detektyw włamałem się do domu i... mój sim chciał wracać do domu, czego ja oczywiście nie chciałem..
po paru anulowaniach interakcji mój sim zaczął się teleportować przed dom, do którego się włamałem.. po kilku sek włączyłem Laptopa (tego Simowego) mój sim teleportnoł się do domu.. i po Laptopiee ;< a oszczędzałem na niego z około tyg. <simowych>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.04.2011, 11:07   #2
Beatrice

Reputacja: 10

Ja nawet nie kupowałam Kariery - podejrzewałam, że będzie fajne na parę dni, a potem już nuda. Pieniędzy wydanych na WP trochę żałuję, chociaż aż takie złe nie są... A PZ to prawdziwa rewelacja ;p udany dodatek może dlatego tak myślę, że nie mam tyle bugów jak niektórzy gracze
Beatrice jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 15:20   #3
Porando
Guest

No włacha -,- Jakieś moherki myślą,że ci z dłuższymi włosami to od razu sataniści...A większa część ludzi,jak widzi kogoś z dłuższymi włosami,gdy idzie z kolegą to mówią - geje ! >_< A nawet nie wiedzą czy nawet żony nie ma czy dzieci tylko na piwko sobie poszli.Sam mam trochę dłuższe włosy (grzywka do oczu,włosy do ramion) i tyle.

Zgodzę się,że to trochę dziwne.Od razu można hackować i takie tam..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 15:34   #4
anie_1981

Są przecież umiejętności ukryte... Hackowanie też jest taką "umiejętnością ukrytą". Gra w gry wideo, piłkarzyki, taniec... Po prostu będzie trochę więcej ukrytych umiejętności.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 16:03   #5
kaka123

Dobra anie 1981 nie wiem, jak jest według Ciebie, ale hackingu i innych rzeczy z komputerami i siecią związanych jest trudniej się nauczyć niż takiego gotowania, a malować każdy się nie nauczy (jeszcze się uczepię do tego, że sim posiadając tą umiejętność może też zwyczajnie szkicować, a to jest różnica). Zdziwiłam się, bo nigdy nie korzystałam z opcji "hackuj", więc raz kliknęłam i co? Sim usiadł i od razu robił cuda na kiju, a kasa leciała, jak szalona.
Co do gier. Taka umiejętność też się przyda. Różnica jest między doświadczonym graczem, który wie na czym gra polega, a zwykłym, że tak potocznie powiem noobem.
Chociaż to już można sobie podarować, ale informatyka sama w sobie? Czyli coś na co jest największe zapotrzebowanie? Kto jest jedną z najbogatszych osób na świecie? No kto? BG. Żaden Joung, bin Laden, McDonald, czy Kaka (tak strzeliłam
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 17:37   #6
theqatrick
Guest

Kaka123, masz rację.
Ale na bardziej skąplikowaną symulację życia poczekamy do TS4, takich rzeczy nie poprawią w dodatkach (chyba)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 18:24   #7
Porando
Guest

sk"ą"plikowaną hehe
Theqatrick,co ma wspólnego The sims 3 Pokolenia z TS4? =/=
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 18:30   #8
sumilosz
Guest

sory, że tak nagle może o tym pisaliście ale mam pytanie: Jak ten zmyślony przyjaciel ma być tak to każde dziecko go będzie musiało mieć czy tylko ci którzy będą chcieli a może w trybie tworzenia simów będzie opcja dodaj wymyślonego przyjaciela...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 18:39   #9
kaka123

@up W trybie tworzenia nie będzie takiej opcji. Dziecko będzie dostawało pocztą lalkę, kiedy będzie miało dużą wyobraźnie i ona potem będzie mogła się w tego przyjaciela zamienić. Nie każde nie musi go mieć i tylko jego właściciel będzie go widział. Lalka może się zamienić w prawdziwego sima. Sorry, jak popełniłam jakiś błąd z tą lalą.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2011, 18:44   #10
sumilosz
Guest

Byłem tego ciekaw bo jesli każde dziecko miało by miec tą lale to troche bo było nudny ale widzieliście juz screen gdzie widac sima z wózkiem dla dzieci gra na seriooooo staje się realistyczna....jestem jeszcze ciekaw co z ta szkołą z internatem czy pojawi się ona w okolicy gdzie mieszkamy czy będzie dodatkowe miasto trochę jak w sims 2 na studiach??!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 41 (0 użytkownik(ów) i 41 gości)

Zasady Postowania