![]() |
#991 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Nie sądzę, żeby twórcy coś zmienili z tego, co pokazali. Na The Sims 3 też lał się kwas a nic z tym nie zrobili. Ba, dalej klepali swoje dodateczki, które trzeba było kilka razy kupować, bo połowa obiektów była w TS Store. Jeśli poszli w tym kierunku, to już pewnie będą się go głupio trzymać do samego końca, a potem oleją i zrobią The Sims 5, które znowuż będzie się różniło zaledwie kilkoma kiepsko zrobionymi funkcjami. A obiekty ponownie wezmą z TS2.
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 01.03.2014 - 15:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#992 |
Reputacja: 15
|
![]()
Hah, no w końcu to tak jakby ich własność i mają prawo to zrobić. Wydaje mi się jednak, że nawet cena kompromitacji nie jest tak wysoka, jak wypuszczenia na rynek czegoś, co nie wstrzeli się w rynek
![]() ![]()
![]() |
#993 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twórcy gry zdają się jednak nie zauważać, że nawet w jedynkę grali i grają nadal, ludzie dorośli, na równi z nieletnimi... Nie twierdzę, że mają wprowadzić elementy tylko dla dorosłych, ale mogliby jednak robić grę na poziomie wyższym niż 13-letnia Amerykanka... Mogliby brać pod uwagę ludzi w różnym wieku. No ja nie będę grała w "My Little Pony", choćby nazywało się szumnie "The Sims 4"... Myślę też, że wielu 13-letnim Amerykankom gra nie będzie się podobała, bo przyzwyczaiły się do trochę wyższego poziomu... Jeśli TS4 ma być również na takim samym poziomie trudności jak to nowe SimCity, to nie będą nawet potrzebne kody
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Reputacja: 15
|
![]()
Czyżbys popełniła ten sam błąd co ja, kupując Simcity?
![]() ![]() Wiem wiem, że dorośli też grają, w końcu na też gram, ale to czysta ekonomia ![]() ![]()
![]() |
#995 |
Administrator
|
![]()
Akurat założę się, że znaczna część tych 'dorosłych' graczy GTA to tak naprawdę gimbazjaliści...
![]() I odwrotnie dla The Sims. Seria działa już 14 lat i twórcy powinni w końcu pojąć, że nie tylko zasmarkane bobasy w to grają. Ekonomia czy nie, akurat EA/Maxis powinno zależeć na tym, by jak najwięcej graczy to kupiło. Grafika a'la flash is a no-go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
|
![]()
Początkowo simsy w ogóle nie miały być kierowane do dzieci/młodzieży. A przynajmniej tak coś kojarzę. 14 lat temu podłapałam tę grę od mamy, która była w wieku 30+ i w simsach spełniała się jako dekoratorka wnętrz
![]() ![]() Co do animacji, mówili(chyba?), że nie będzie odgrzewania z poprzednich serii. A na jednym z filmików jest animacja "namiętnego pocałunku" z jedynki (nie mogę sobie przypomnieć, czy w dwójce też była...). Mi to akurat nie przeszkadza, ale jednak sięgnęli po motyw z poprzednich serii.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Administrator
|
![]()
Na którym filmiku? Chcę to zobaczyć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
|
![]()
Jeden z pierwszych filmików
https://www.youtube.com/watch?v=WjPPjU8OARg Przy samym końcu, mniej więcej 5:25, jest pokazany z daleka ten pocałunek ![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
|
![]()
Ja się nie mogę doczekać pierwszych gameplayów, które po premierze pojawią się na yt. Trójka była bardzo kontrowersyjna, ze względu na zupełnie inną grafikę i okrojone animacje. Czwórka też rodzi się w kontrowersjach... Może to taka nowa forma reklamy...?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |