![]() |
#1011 |
Reputacja: 11
|
![]()
Właśnie jak wchodzę w podgląd mapy to podświetla się wszystko, czy to tak powinno być ?
Ktoś pisał, że można mieć byłego męża/żonę, nie mogę teraz tego znaleźć, a chciałabym wiedzieć jak można się rozwieść w simsach ![]()
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 15.06.2009 - 18:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1012 |
Guest
|
![]()
W ciagu paru dni to jest nierealne. Do Ambrozji potrzeba ryby śmierci i owoc życia. Owoc zycia zeby zasiac to trzeba miec ogrodnictwo dosc zaawansowane a zeby przygotowac ambrozje to potrzebne gotowanie na 10
|
![]() |
![]() |
#1013 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
'Mu - ambrozji nie zdobędziesz, musisz mieć 10 poziom gotowania, nauczyć się przepisu za 13000 ( ![]() ![]() ![]() gosiaczee - przy tworzeniu sima, bądź edycji go w lustrze przy wybieraniu fryzur jest tam na dole po lewej stronie taki znaczek palety. Klikasz go i masz kreator stylu - włosy podzielone są na 4 części - odrosty, podstawa, pasemka i końcówki. Po prostu klikasz daną część i manewrujesz dowolnie kolorami. Możesz wybrać dowolny kolor włosów - masz ogromną paletę kolorów gotowych, dodatkowo masz takie koło kolorów ( ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Guest
|
![]()
rybe śmierci łowisz na ustniczka
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51063 |
![]() |
![]() |
#1015 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie bardziej techniczne do ludzi którzy mają 1 Gb RAMu:
Jak wam chodzi gra, zacina się i czy można normalnie grać? |
![]() |
![]() |
#1016 |
Guest
|
![]()
ja mam tyle i nie ma problemu z grafika a gra chodzi normalnie ale nie mam ustawionych najwyzszych w opcjach gry
|
![]() |
![]() |
#1017 |
|
![]()
Ooo dobrze wiedzieć, to tym lepiej bo jak grałem inną rodzinką to idiota pozbył się kwiatka śmierci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Guest
|
![]()
O, nawet nie wiedziałem że istnieją pasemka... I pare pytanek
![]() + Ktos może mi podać pełny przepis na ambrozję? + Czy to tylko ryba śmierci i Kwiat życia? + Gdzie występuje Kwiat Życia? + Czy Krzak Kwiatów Śmierci rodzi owoc tylko raz? + Czemu gdy ściągnąłem i zainstalowałem wypasione tekstury to ich nie ma nigdzie? + Czemu pewna książka nazywa się "Morderstwo w Miłowie", skoro Miłowa jescze nie ma? (chyba, patrz następne pytanie ![]() + Czy dobrze zrozumiałem, iż Sunset Valley to pierwotne Miłowo? |
![]() |
![]() |
#1019 |
|
![]()
Aaaa!
A więc odpowiem na klika pytań (ależ ty ciekawski !! ![]() 1. Ryba śmierci i owoc życia. 2. TAK! ![]() 3. Trzeba znaleźć nasiono i wyhodować, aczkolwiek nie jestem pewien w 100%... 4. Nie wiem. 5. Bo były zbyt wypasione, a może i rozpasione... ![]() 6. Ester Egg twórców... 7. ... a poza tym w historii SV pisze, że SV zostało założone przez Ćwirów, a rozbudowane przez Landgraabów jeszcze przed Miłowem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Guest
|
![]()
4.na cmentarzu tylko raz (przynajmniej u mnie) w twoim ogrodku wiele razy
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |