![]() |
#1011 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ejak, mi ten błąd też wyskakuje, ale w niczym on nie przeszkadza. Ja wyłączam ten komunikat i normalnie włączam grę.
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1012 |
|
![]()
Ja z kolei mam trochę dziwaczny problem. Sterowałam simką, która była duchem. W pewnym momencie mi się znudziło i dałam jej ambrozję. Simka wygląda już normalnie, ale nadal porusza się jak duch! Kod 'resetsim' nie pomógł. Dałam jej drugą ambrozję - też nie. A co dziwne, tak się dzieje tylko w okolicy, w której mieszka - w Shang Simla itp. porusza się jak sim. O co chodzi?
Ostatnio edytowane przez Fisia : 15.08.2012 - 20:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Guest
|
![]()
Fisia- próbowałaś ją wyprowadzić z domu i wprowadzić do nowego?
|
![]() |
![]() |
#1014 |
|
![]()
Hm, jeszcze nie, ale spróbuję. Jak się uda, to powiem
![]() Aa, zapomniałam jeszcze dodać, że kiedy rodzina widzi tę simkę ma wspomnienie, że właśnie zobaczyli ducha, ale sama simka nie ma swojego nagrobka w wyposażeniu. edit: skopiowałam sobie rodzinkę i przeniosłam do Bridgeport (planowałam, żeby to zrobić, bo przez brak Kariery nie mogłam ustawić pustych parcel w Sunset Valley, na których mogłabym postawić kluby) i simka porusza się normalnie ![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 17.08.2012 - 10:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
|
![]()
Ja też miałam to 'coś' i jakoś nie uszkadzało mi to gry, więc chyba nie ma się czego bać może po prostu błąd w wyświetleniu strony
![]()
![]() |
#1017 |
|
![]()
Hejka, właśnie zauważyłam u siebie że po zapisaniu rodziny lub rodziny z domem do biblioteki i wczytaniu jej w innym otoczeniu giną mi ryby. Wszystko jedno czy ryby były w wyposażeniu sima, czy w akwarium w domu, czy też w akwarium w wyposażeniu domu, zawsze po załadowaniu w nowym otoczeniu ich nie ma
![]() Czy Wy tez tak macie, czy to u mnie jest jakiś błąd? Dodam jeszcze że były to rybki urodzone w niewoli, więc tym bardziej mi ich szkoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Guest
|
![]()
Co do Waszego problemu ze skryptem (wiersz 18 bla bla bla), to w niczym nie przeszkadza
![]() ![]() Rozumiecie? ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
|
![]()
E... no chyba tak, ja już się bałam że to jakiś poważny błąd u mnie...;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Guest
|
![]()
Bez obaw, to żaden poważny błąd - tak w skrócie, gdybyś ktoś nie rozumiał moich wypocin wyżej, bo trochę bez składni chyba napisałem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|