|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1011 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale Will ma szopę na głowie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1012 |
|
![]()
Zdjęć mam baaaardzo dużo zaległych, więc wstawiam kolejne fotki
![]() Nie ma to jak grac w szachy w zime na dworze... ![]() Ta mina Brutusa, gdy ktoś go szczotkuje ![]() ![]() Yvette i młodszy Will wygłupiają się w garażu, gdy rodzice nie patrzą. ![]() ![]() ![]() Yvette rozwiązała łamigłówkę Willa ![]() ![]() Ale zaraz po tym podpalił jej się tyłek O.o ![]() ![]() Lulitta miała kupe roboty w pracy. ![]() Zima jest to i pobawić się trzeba na dworze ^^ ![]() ![]() Koniec świataaa aaaa xD ![]() Orpheus myslał, że nikt go nie zobaczy jak uczy się jeździć.... ![]() Jazda na snowboardzie juz mu poszła lepiej ![]() ![]() Ta załamka hehe, że nie jest sie juz takim młodym. ![]() Severus i Lulitta gawędzą sobie na podwórku. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
No, przykro mi, Orpheus, ale młodszy już nie będziesz
![]() A dzieciaki rojbrują. Dobrze, że Will miała akurat całkiem przypadkiem pod ręką gaśnicę. Uratował siostrze tyłek ![]() Mina Brutusa podczas czesania jest świetna. Lubię tego psiaka ![]() Czekam na ciąg dalszy ![]()
![]() |
![]() |
#1014 |
|
![]()
Brutus jest kochanym psiakiem. Po prostu cieszy się ze szczotkowania, co się miny czepiacie.
![]() Widać, że rodzeństwo świetnie się dogaduje, oby tak dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
|
![]()
No to kolejne zdjęcia
![]() Kącik czytania książek w bibliotece. ![]() Orpheus ucina sobie pogawędkę z dżinem. ![]() ![]() Z Brutusem także trzeba sobie pogawędzić ![]() ![]() Moja pokojóweczko-sprzątaczka. ![]() Tęcza ![]() ![]() ![]() Oj starość nie radość....brzuszek rośnie? ![]() Yvette straszy byłą Severusa haha ;p ![]() ![]() Widoczek z rana - wiosna nadchodzi. ![]() ![]() Brutus nienawidzi listonoszy xd ![]() Pora zagrać w kręgle, ach ta zwinność i gleba na podłodze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewien deszczowy poranek z parasolka. ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
|
![]()
Bardzo ładne widoczki masz w tym mieście. Jakie spojrzenie Yvette posłała w stronę byłej Severusa. Nie dziwie się jej. No i co ten dżin zrobił Orpheusowi?
![]() PS: Mam tą samą pokojówkę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
|
![]()
Dziekuje ci Christa
![]() Czas szybko leciał, Yvette dorasta ![]() ![]() ![]() ![]() Wspólne jedzenie torta. ![]() ![]() Yvette i Brutus ![]() ![]() Widoczki... ![]() ![]() Wczesnego ranka Yvette poszła przygotować śniadanie. ![]() Później poszla zadbać o swój ogródek. ![]() A może tak studia?Trzeba spróbować! ![]() Tego samego dnia było uroczyste zakończenie szkoły. ![]() ![]() ![]() Brutus zaprzyjaźnił się z wiewióro-mysza. ![]() Orpcheus'owi zepsuł się laptop, więc chciał go naprawić niestety....zakończyło się to tragicznie. ![]() ![]() Na domiar złego zmarł Severus, ukochany Yvette podczas jakichs dziwnych alchemicznych zaklęć....dziewczyna miała podwójnie złamane serce </3 ![]() ![]() ![]() Brutus także sie postarzał i stał się staruszkiem. ![]() Yvette spędzała teraz więcej czasu w ogrodzie, nie myśląc o przykrych zdarzeniach, oraz ucząc sie łowić ryby od młodszego brata. ![]() ![]() William także nie mogł się pozbierać po smierci ojca i zerwał ze swoja dziewczyną. ![]() Lulitta zdecydowała się na emeryturę, po tym wszystkim co sie stało. ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Że co proszę?!
![]() ![]() ![]() I czemu Sev? A myślałam, że chociaż tu trochę więcej szczęścia zazna, a tu klops. No kurza stopa! ![]() Łee noo... A miało być tak pięknie ![]() Się na niczym innym w tym odcinku skupić nie mogę xD
![]() |
![]() |
#1019 |
|
![]()
Wszędzie śmierć zawitała, u anie także.
![]() A z dobrych stron - Yvette jest piękna. Jestem ciekawa, jak da sobie radę na studiach, jeśli w ogóle na nie pójdzie. Czekam, jak to się dalej potoczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
|
![]()
Nie wierzę
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|