|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1021 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładne zdjęcia, dobrej jakości itd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1022 |
|
![]()
Przeczytałam losy Draculów (chyba wszystko, jeśli dobrze pamiętam, bo czytałam jakiś czas temu
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
|
![]()
No niestety tak sie złożyło, że poszło dwóch naraz ( Severus mieszkał sam i nie miałam wpływu na postep historii), ale spoko od czego jest dżin
![]() Yvette poszerzała wiedzę, by dostac stypendium na studiach. ![]() Na ogródku zas pojawił się duch Orpheusa, na co ucieszyła się dziewczyna. ![]() ![]() Zanim sie zorientowałam Will miał urodziny ![]() ![]() ![]() Wyrósł z pasją do muzyki i ekstremalnych rzeczy. ![]() Pierwszy dzien na studiach - dwójka dostała wymarzone stypendia. Yvette poszła na wydział naukowy, zaś Will na sztukę. ![]() Naukowy kącik Yvette ![]() ![]() ![]() Will pokazuje siostrze jak zręcznie gra w zośkę. ![]() Skanowanie optymalne w toku... ![]() Mlodzieniec próbował cos zarobic grając na gitarze dla napiwków. ![]() Szczęśliwa Yvette pobrała próbke DNA swojego brata ![]() ![]() Gramy gramy gramy yeah! ![]() Nie ma to jak dawać wystep na wykładach...xD ![]() Yvette znalazła nowe roslinki, które będzie chciała zasadzic w swoim ogródku ![]() ![]() Czas na sprzatanie tego burdelu w stołówce xD ![]() Wolny dzień studentów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śniadanko w gronie znajomych ze studiów. ![]() Łowimy sobie rybkę..sialalaa... ![]() ...i ćwiczymy charyzmę ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
A duch Severusa Yvette nie odwiedził? A raczej nawiedził, jak kto woli ![]() Skoro ona naukowcem chce być to może uda jej się wynaleźć jakiś lek na niespodziewaną śmierć ![]() O! I ten fryz do Willa bardziej pasuje! Przystojniaczek :3 Musi mieć niezły talent do gitary, skoro wykładowca mu nie przerwał.. Albo po prostu pan psor jest nad wyraz wyluzowany ![]() ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
|
![]()
Hhehe dzięki
![]() Teraz zdjęcia z innego miasta, które edytowałam, ale szybko sie z niego wyniosłam, bo wystepował bug z współlokatorami, którzy ciągle mi przychodzili na parcelę ;/ Lulitta poszła poznac nowych sąsiadów. ![]() ![]() A oto siostry Dąbek, bliźniaczki. ![]() Jedna z nich nie czuje sie dobrze w towarzystwie chłopców :p ![]() Will dobrze sie z nimi dogadywał....moze cos więcej będzie? ![]() ![]() Chłopak wystepował w pobliskiej spelunce, by zarobic troche groszy. ![]() ![]() Widoczki na miasteczko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orpheus dalej malował i zarabiał coraz więcej simoleonów. ![]() Willowi spodobała się bardzo jedna z bliźniaczek - Lucyna. Często odwiedzał ja i jej rodzinkę. ![]() ![]() ![]() Wothensowie graja sobie w szachy na świezym powietrzu. ![]() Kolejna nieudana próba sklonowania sima ![]() ![]() Przemówienie do roslin by te szybciej rosły xD ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Supermoderator
|
![]()
Ładne to miasteczko
![]() Orpheus żyje! ![]() ![]() A co z Severusem? Skoro rodzinka wróciła do poprzedniego miasta, to Will zabrał Lucynę ze sobą? Ładnie razem wyglądają, wiec szkoda by było rozdzielać gołąbeczki ![]() W Yvette budzą się uczucia macierzyńskie, że chce klona stworzyć? ![]() I tak, roślinki na pewno jej posłuchają i zaraz urosną xD
![]() |
![]() |
#1027 |
|
![]()
No powiem tyle, że Yvette pogodziła się po jakims czasie z utrata Severusa, a do poprzedniego miasta juz nie wrócili ;] Teraz dziewczę zajmuje się botaniką.
Rodzinka przeniosła sie do nowego miasta ALPINE MEADOWS ( które, tez edytowałam, bo było puste - kupa roboty, ale jestem z niego dumna i nie ma żadnych błędów ![]() Yvette spędzała teraz więcej czasu w bibliotece myśląc nad swoja przyszłością. ![]() I oczywiście udało jej się sklonowac sima - swojego brata ![]() ![]() ![]() Widoczek ze starego miasta. ![]() Will zrozumial, ze grając na perkusji nie utrzyma rodziny, dlatego zatrudnił sie w remizie. ![]() Ale nadal sobie grał :p ![]() Will pewnego dnia zaprosił Lucyne na randke.....no i stało się! Oświadczył się pannicy ![]() ![]() ![]() ![]() Witamy Alpine Meadow!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po zmęczonej podróży Lulitta przygototwywała pyszny posiłek dla domowników. ![]() Yvette odwiedziła miejscowa biblioteczkę, zaglądając do kuli-przepowiedni. ![]() A tutaj w ogródku Yvette narodziła sie niespodzianka.... ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
|
![]() Cytat:
![]() No nie, tatulka starego przywróciłaś, a młody Sev gnije ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |||
Supermoderator
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale przyznaję, że to nowe jest piękne ![]() Cytat:
![]() ![]() Yvette sklonowała braciszka, a Ty się go niecnie pozbyłaś? To trochę niehumanitarne ![]() ![]() Will jako strażak - lubię to ![]() ![]() Choć obstawiałam, że Yvette pierwsza się hajtnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Reputacja: 14
|
![]()
Fajna rodzinka i ciekawe imiona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |