![]() |
#1031 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiecie co, coraz bardziej wydaje mi się że ten temat donikąd już nie zmierza...
Cały czas pojawiają się osoby niezapoznane ze sprawą i rzeczami których dowiedliśmy. Od dawna stoimy w miejscu. Potrafimy określić jakiś priorytet do którego mamy zmierzać? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1032 |
Guest
|
![]()
1. Odkrywamy sposób, w jaki twórcy "skasowali" Bellę.
2. Szukamy o niej różne "ciekawostki" ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
|
![]()
a już co do tych zdjęć to jak się Bella na Dona obraziła za to, że się na nią rzucił, to chyba nie poszła by do niego spokojnie po raz drugi, żeby popatrzeć sobie przez teleskop, jak taki sam ma w domu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Guest
|
![]()
Słusznie.
I dlatego teoria z porwaniem we własnym domu pasuje bardziej. |
![]() |
![]() |
#1035 |
|
![]()
Co do sposobu skasowania Belli to wiemy już że po wybraniu opcji Give Dead Token i kolejnym wczytaniu gry wyskakuje komunikat że Sim umarł na innej parceli i blablabla... Czyli tym twórcy mogli się posłużyć przy "usuwaniu" Belli. Ale gdzie jest Bella, gdy nie ma jej w rodzinie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
|
![]()
Hm.... Zaciekawiła mnie pewna rzecz... Jeżeli Morti i Bella byli małżeństwem, to dlaczego teraz udało mi się zaręczyć Mortiego i Dinę, czy tam Ninę? Przecież Bella nie umarła ani nic takiego, a normalnie nie można się z kimś zaręczyć, jeżeli już się jest małżeństwem.
To samo jest u mnie w drzewie genealogicznym - wyglądałoby, że Bella i Morti mają nieślubne dzieci.
![]() |
#1037 |
Guest
|
![]()
Ale wspomnienie o ślubie przeczy temu, że dzieci mogłyby być nieślubne...
Twórcy za dużo się bawili i zrobili dużo zamieszania. Podobnie jest z bratem Belli, Michałem Kawalerem - niby był żonaty z Diną Kaliente, ale oboje mają różne nazwiska... |
![]() |
![]() |
#1038 |
|
![]()
Właśnie o to mi chodzi, że Morti ma wspomnienie o ślubie, nie ma wspomnienia, że ze sobą zerwali czy coś, a może nadal wziąć ślub. Drzewo genealogiczne też wskazuje, że nie są małżeństwem.
![]() |
#1039 |
|
![]()
Faktycznie, i nikt na to nie wpadł... może jak Bella nie żyje to małżeństwo jest od razu unieważnione, tylko, że byłoby też automatycznie wspomnienie o jej śmierci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Guest
|
![]()
Cóż, sprawa u porwaniu u Dona to nie prawda... ale czekajcie! Czy Don ma to że Bellę porwali kosmici? I Ćwirowie też? Jeśli Don ma to wspomnienie jak i Ćwirowie to znaczy że właśnie Don musiał być w Domu Ćwirów, gdy porwano Bellę! Don ma takie wspomnienie? Jeśli tak to trochę odsłoni to prawdy...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|