![]() |
#1032 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Mimo wszystko dzięki za odpowiedź. |
|
![]() |
![]() |
#1033 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pytanie podstawowe...<zawstydzony>
Jak się robi zdjęcia (Nie Prt.Scr., tylko "C"), to co zrobić, żeby można było je np. w PhotoScape przerobić ? Bo w 2-ce się zapisywało w jakimś folderze na dysku.A teraz na tej "stronie startowej". I nie wiem jak z tej strony startowej wyciągnąć zdjęcia, żeby były na pulpicie ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Guest
|
![]()
ja robie FRAPS-em
|
![]() |
![]() |
#1035 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam kolejną prośbę (OKRuszku), ponieważ znając Twoją rodzinę wiedzą wszystko to pewnie Omniroślinę posiadasz jak ją nabyłeś? Mówią, że jak się ją nakarmi czym kolwiek to to na niej urośnie tzn. jak nakarmię ją piranią, pirania na niej urośnie? albo nakarmiłem ją ziemniakiem, później śledziem, a następnie winigronem co na niej urośnie?
![]() |
#1036 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1037 |
Guest
|
![]()
A właśnie... Podobno jest cos takiego jak drzewko pieniężne (normalnie jak w dwójce noo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Guest
|
![]()
omniroślina to jest jedyne paskudztwo, którego nie zdobyłam (jeszcze) a czym ja nakarmisz to to wyrosnie. Ja juz karmic przestalam bo nasion z niej niet .Licze ,ze moze instytut mi podaruje nasionko za jakas wykonana okazje
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się że jest to drzewko z nasionka.
Ruszaj w świat.. szukaj ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ktos mi powiedzial, ze kiedy wypelni sie okazje zaniesienia warzyw do spozywczego to bedzie mozna zasadzic serorosline i jajkorosline jak to jest?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|