|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie bijcie, ale mi się ten Marco niezbyt podoba...
Z wyglądu znaczy się, bo z charakteru bardzo fajny - dobry i złośliwy - to się fajnie komponuje. Tylko straszny pantoflarz z niego! ![]() Czytałam kiedyś to opowiadanie, ale przerwałam, coś mnie tu ciągnęło, więc dziś właśnie wróciłam i nadrobiłam ![]() I, hm...przeszkadza mi trochę, że akcja wciąż się kręci wokół tego samego. Nie lubię Li Mei. Nie wiem czemu, taką jakąś antypatię czuję do niej po prostu ![]() Ale opisy są bardzo ładne, obrazowe, zdjęcia też świetnie oddają sytuację. Tu pełna profesja ![]() Ogółem - fajnie się czyta, choć cały czas wieje mi tu smutkiem. Za mało bajkowego życia mają no... No, ale jak się skończy znajdą sobie pewnie jakąś porządną willę i będą żyć długo i szczęśliwie. Mam nadzieję ![]() Pomimo powyższych pretensji nie zaprzeczam, że i tak mnie coś popycha do tego tematu, więc czekam na więcej. I niech ten Marco weźmie się w garść, bo ślicznotka nim ewidentnie pomiata! ![]() O i jeszcze jedno, wcześniej Marco miał lepszą fryzurę ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Według mnie Marco jest idealny
![]() ![]() Odcinek jak zwykle bardzo mi się podobał, ale był stanowczo za krótki. Coraz bardziej wczytuję się w tekst, a tu proszę - już się skończył ![]() Bardzo mnie zaskoczyłaś tą ciążą Li Mei. Domyślałam się po tytule na co się święci, jednak trochę się obawiałam, że będzie tutaj chodzić o Rudą, a nie o główną bohaterkę. Trochę wkurzyła mnie Li Mei swoim zachowaniem, bo Marco przecież powiedział jej prawdę, a ona go od oszustów wyzwała itd ![]() Mam nadzieję, że wszystko się między nimi ułoży a Dante pójdzie do paki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Widzę, że mój Gabriel już się pojawił
![]() ![]() ![]() Odcinek nie był taki zły. Jak się okazuje, Alia też nie jest taka zła. Potrafi pomóc siostrze. Marco... Ten to się stoczył. Colin mu fajnie nawrzucał ![]() ![]() Przecież w końcu Marco musi znaleźć Mei ![]() Max idzie do paki. Zastanawiam się, czemu też i Dantego nie zgarnęli. To by bylo chyba na tyle. Czekam na ciąg dalszy ![]()
![]() |
#4 | ||
|
![]() Cytat:
![]() I fakt, jesteś spostrzegawcza ![]() Dziękuję ![]() ![]() Ja myślałam, że widziałaś już go już wcześniej... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Co do fotek to dziękuję, że zrobiłaś je dla mnie. Raj jest piękny
![]() Świetne zdjęcia. Marco zawsze dobrze wychodzi a i Mei wyjątkowo się zaprezentowała. Co do wątku to pisz. Zobaczymy, co z tego wyjdzie ![]() Kurczę, tak się rozpisalyście, że nie wyrabiam a mam dziś mocno ograniczony dostęp do neta...
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chce mi się głośno i brzydko kląć.
Czemu zrobiłaś to Mei? I Marco, i dziecku? No ale nie mogło być za sielankowo, niestety... Znam ten ból, bo jakimś czasie robi się za słodko, i trzeba wplątać takie zdarzenie... Gabriela wykastrować siekierą! Niech zejdzie z bólu! Czekam, jak to się dalej potoczy... Aki. |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Wiem, że doda odcinek. Jeśli nie, to nie pożyczę gwoździarki. Sama się nią zajmę
![]() Ciekawa jestem, co Rudzielec przygotowała. Na pewno będzie to jakaś bomba ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|