|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
| Trójkę |
|
1 | 5.26% |
| Czwórkę |
|
4 | 21.05% |
| Adopcja |
|
3 | 15.79% |
| Wyzwanie ile się tylko da |
|
11 | 57.89% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Jeśli mogę wtrącić, to ja również domagam się powrotu Severusa
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ok to jedziemy dalej z historyjką
![]() BTW. planuje wyprowadzke Yvette z maleństwami simoroslami, bo mi sie juz simy w chałupce nie mieszczą, a chce wiecej dzieci dla Lucyny i Willa ;D Lucynka w pokoiku małej Mariki - nie ma to jak lewitujące spiochy ![]() ![]() Yvette ma pelne rece roboty ze swoimi maluchami - mała Mandy juz usypia. ![]() Lulitta pracuje, zajmuje sie wnukami oraz zapewnia rodzinie posilki - babcia roku ![]() ![]() Dziadunio Orpheus cieszy sie, bo niedlugo pojdzie na emeryture. ![]() Jak te lata leca...dopiero co tak dzwigal malego Willa i Yvette, a teraz ma w rekach swoja kolejna wnuczkę ![]() ![]() Lulitta ma chwile wolnego to sobie czyta książki. ![]() Brutus poznaje nowych sąsiadów ![]() ![]() Akcja ratunkowa Williama - szpital się zawalił...podobno ![]() ![]() Po ciezkiej szychcie w robocie czas na relaks.....łowienie rybek ^^ ![]() UFO odwiedziło miasteczko. ![]() Lucyna przejela obowiazki w ogrodzie i wyrabia teraz owoce na nektary...nawet nie ma bidulka czasu sie przebrac i lata w pidzamie ![]() ![]() Yvette zdziwiona ja bardzo jest wygimnastykowana, że potrafi rękę wbic w klatkę piersiową xD ![]() "Chce mój Brutusik ciasteczko, no chce prawda??" ![]() Zabawa na placyku zabaw za domem dziadków z wnukami ![]() ![]() Patrzcie, patrzcie na dziadka! ![]() ![]() Pewnego razu w bibliotece Zebranie maluszków.![]() CDN |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ostatnie zdjęcie mnie rozbroiło, słodkie te maluszki. Tak w ogóle ja bym nie dała rady z tyloma simami na raz. Jeszcze tyle tych dzieciaków i pies. Czekam na next.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ale staruszkowie, a dopiero oglądałam ich jako dorosłych, ale ten czas leci
![]() Dzieciaczki są przesłodkie i jakie zadowolone że spędzają czas z dziadkami ![]() Czekam na ciąg dalszy! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Babcia się tam zajedzie z nimi wszystkimi
![]() Jak Yvette się wyprowadzi, to znajdziesz jej jakieś chłopa? Młody, blada twarz, czarne włosy i oczy... Och, czekaj! Był taki jeden! Wystarczy go wskrzesić ![]() Cytat:
![]() Ostatnie zdjęcie świetne Zawsze lubiłam patrzeć jak za tymi małymi simoroślami pojawiały się te kwiaty, fajny efekt
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Urocza rodzinka, piękne zdjęcia. Yvette przydałby się ktoś do pomocy nad maluchami, najlepiej jakiś przystojniak
Spraw jej koniecznie jakiegoś towarzysza. Widać, że gra sprawia ci niemałą radość, takie naturalne niepozowane ujęcia są najlepsze. W jakim programie obrabiasz screeny? Ostatnio edytowane przez Chloé : 13.08.2014 - 18:07 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Niestety moi drodzy nagrobek Sevusia był w starym zapisie, który usunęłam jak czyściłam folder z dokumentami;/
William ulepsza Lucynie maszyne do robienia nektarów, by mogła przygotowywac lepsze napoje dla rodzinki. ![]() Chyba Brutus boi sie klaunów, bo spi z otwartymi oczami ![]() ![]() Orpheus patrzy jak jego kochana żoneczka próbuje go ograc w szachach. ![]() Yvette zmieniła pracę z ogrodniczki na naukowca w laboratorium - teraz musi sie poduczyć majsterkowania. ![]() William odwiedził biblioteke i spotkał tam zaczytanych sąsiadów w dziale dla dzieci ![]() ![]() Niestety patrze a tu mój Brutus żegna sie ze światem zywych......buuuu, az mi się smutno zrobiło :"( Wszyscy ciagle rozpaczali i rozpaczali za stratą psiaka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po pożegnaniu Brutusa mała Marika wyrosła na małe dziecko Bedzie podobna do mamusi ![]() ![]() ![]() Nauka robienia siusiu i nie tylko ![]() ![]() ![]() Troche czasu minęło, a Will dalej smutał się z powodu Brutusa ![]() ![]() Zaczeło się robic chłodno w mieście, więc trzeba sie zacząc cieplo ubierać ![]() ![]() CDN |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Cytat:
![]() I jeszcze na domiar złego Brutus umarł, a idź Może zobaczył jakiegoś klauna i zszedł na zawał..Nie ma co się dziwić widokiem naukowców w dziale dla dzieci. Może ich książki miały obrazki? ![]() Marika śliczna jest I ta mina, gdy lalkami się bawi ![]() A skoro Willowi tak smutno, to może w nowego pieska się zaopatrzy? Ku pamięci Brutusa
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 69 (0 użytkownik(ów) i 69 gości) | |
|
|