|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1041 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mandy lubi tę "zabawę" a później będzie nawijała jak katarynka
![]() ![]() Nie dziwię się, że Lucyna się bała porodu. W końcu to nie to samo, co wyhodowanie sobie dzieciaków w ziemi ![]() ![]() Marika wyrośnie na ślicznotkę, w końcu geny robią swoje. Ale już widać, że to wykapany tatuś ![]() A seniorom życzę 100 lat! ![]()
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wreszcie nadszedł czas i rodzice stali się staruszkami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
|
![]()
Jeśli mogę wtrącić, to ja również domagam się powrotu Severusa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
|
![]()
Ok to jedziemy dalej z historyjką
![]() BTW. planuje wyprowadzke Yvette z maleństwami simoroslami, bo mi sie juz simy w chałupce nie mieszczą, a chce wiecej dzieci dla Lucyny i Willa ;D Lucynka w pokoiku małej Mariki - nie ma to jak lewitujące spiochy ![]() ![]() Yvette ma pelne rece roboty ze swoimi maluchami - mała Mandy juz usypia. ![]() Lulitta pracuje, zajmuje sie wnukami oraz zapewnia rodzinie posilki - babcia roku ![]() ![]() Dziadunio Orpheus cieszy sie, bo niedlugo pojdzie na emeryture. ![]() Jak te lata leca...dopiero co tak dzwigal malego Willa i Yvette, a teraz ma w rekach swoja kolejna wnuczkę ![]() ![]() Lulitta ma chwile wolnego to sobie czyta książki. ![]() Brutus poznaje nowych sąsiadów ![]() ![]() Akcja ratunkowa Williama - szpital się zawalił...podobno ![]() ![]() Po ciezkiej szychcie w robocie czas na relaks.....łowienie rybek ^^ ![]() UFO odwiedziło miasteczko. ![]() Lucyna przejela obowiazki w ogrodzie i wyrabia teraz owoce na nektary...nawet nie ma bidulka czasu sie przebrac i lata w pidzamie ![]() ![]() Yvette zdziwiona ja bardzo jest wygimnastykowana, że potrafi rękę wbic w klatkę piersiową xD ![]() "Chce mój Brutusik ciasteczko, no chce prawda??" ![]() Zabawa na placyku zabaw za domem dziadków z wnukami ![]() ![]() Patrzcie, patrzcie na dziadka! ![]() ![]() Pewnego razu w bibliotece ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
|
![]()
Ostatnie zdjęcie mnie rozbroiło, słodkie te maluszki. Tak w ogóle ja bym nie dała rady z tyloma simami na raz. Jeszcze tyle tych dzieciaków i pies. Czekam na next.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
|
![]()
Ale staruszkowie, a dopiero oglądałam ich jako dorosłych, ale ten czas leci
![]() Dzieciaczki są przesłodkie i jakie zadowolone że spędzają czas z dziadkami ![]() Czekam na ciąg dalszy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Babcia się tam zajedzie z nimi wszystkimi
![]() Jak Yvette się wyprowadzi, to znajdziesz jej jakieś chłopa? Młody, blada twarz, czarne włosy i oczy... Och, czekaj! Był taki jeden! Wystarczy go wskrzesić ![]() Cytat:
![]() Ostatnie zdjęcie świetne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Reputacja: 11
|
![]()
Urocza rodzinka, piękne zdjęcia. Yvette przydałby się ktoś do pomocy nad maluchami, najlepiej jakiś przystojniak
![]() Widać, że gra sprawia ci niemałą radość, takie naturalne niepozowane ujęcia są najlepsze. W jakim programie obrabiasz screeny? Ostatnio edytowane przez Chloé : 13.08.2014 - 18:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
|
![]()
Niestety moi drodzy nagrobek Sevusia był w starym zapisie, który usunęłam jak czyściłam folder z dokumentami;/
William ulepsza Lucynie maszyne do robienia nektarów, by mogła przygotowywac lepsze napoje dla rodzinki. ![]() Chyba Brutus boi sie klaunów, bo spi z otwartymi oczami ![]() ![]() Orpheus patrzy jak jego kochana żoneczka próbuje go ograc w szachach. ![]() Yvette zmieniła pracę z ogrodniczki na naukowca w laboratorium - teraz musi sie poduczyć majsterkowania. ![]() William odwiedził biblioteke i spotkał tam zaczytanych sąsiadów w dziale dla dzieci ![]() ![]() Niestety patrze a tu mój Brutus żegna sie ze światem zywych......buuuu, az mi się smutno zrobiło :"( Wszyscy ciagle rozpaczali i rozpaczali za stratą psiaka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po pożegnaniu Brutusa mała Marika wyrosła na małe dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() Nauka robienia siusiu i nie tylko ![]() ![]() ![]() Troche czasu minęło, a Will dalej smutał się z powodu Brutusa ![]() ![]() Zaczeło się robic chłodno w mieście, więc trzeba sie zacząc cieplo ubierać ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|