![]() |
#1051 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej, chciałbym wrócić do nowego miasta czyli Słonecznego Wybrzeża, nie działa mi sposób z TG a aktualizacji nie mogę wykonać z tego powodu, że nie stać mnie na oryginały. Czy w tym przypadku jest jakiś sposób na wgranie miasta?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1052 |
|
![]()
Bez aktualizacji się nie obejdzie. Nie wiem, może jakbyś znalazł to miasto w formacie Sims3packages ale nie wiem czy podziała. I nie wiem czy znajdziesz miasto w takim formacie
![]()
![]() |
#1053 |
|
![]()
A po aktualizacjach bez wersji ze sklepowych półek się nie obejdzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
|
![]()
Raczej wątpię, podczas wprowadzania nowych obiektów do Store czy dodatków, aktualizacja musi przystosować grę do nowych wymagań i możliwości. Na początku tez grałam na piracie, ale po miesiącu wypróbowania stwierdziłam, że lepiej oszczędzić trochę kasy, kupić oryginały i mieć jakiś większy komfort. Z piratami jest dużo problemów... Nie najeżdżam, bo wiem, że inwestycja tania nie jest. No nic, powodzenia
![]() Gdy robiłam reinstalkę to zawsze robiłam kopię folderu Saves i Library. W tym drugim są zapisane te rodzinki katalogowe, jeśli nic nie namieszałam ![]()
![]() |
#1055 |
Reputacja: 22
|
![]()
Po zainstalowaniu nowe łatki 1.38 nie mogę wejść w opcje gry, w panel sima ani tryb kupowania.. Czy konieczna jest reinstalacja wszystkiego??
![]() |
#1056 |
|
![]()
Nawet nie wiedziałam, że dali nową łatkę...
![]() Łatkę pobieram i spróbuję zainstalować, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. EDIT: U mnie też łata nabroiła, ale nie przejmuję się, najwyżej zacznę od nowa. Na razie sprawdzałam tylko jeden zapis, z moimi Kwiatkami z AP... Jest taka sprawa, że mogę wydawać polecenia wszystkim w rodzinie, ale w interfejsie widzę dane tylko jednego Sima (potrzeby itd). Podejrzewam, że to wina niekompatybilności modów, teraz uruchomię ten zapis bez modów i zobaczymy co powie na to. Z NRaasami w ogóle gra się nie chciała uruchomić... Ale może jeszcze jakieś mody tak broją. Możliwe też, że to dlatego, że trojaki są w internacie. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 01.09.2012 - 12:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
|
![]()
Mam problem z nieodpowiednimi dodatkami do danej grupy wiekowej/płci.
Np. dzieci kąpią się w ubraniach dla dorosłych i wyglądają jak mutanty. Szukałam w launcherze tych dodatków,ale niestety nie znalazłam. Czy jest jakiś sposób by pozbyć sie tych dodatków bez reinstalacji gry? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
|
![]()
Może to nie były dodatki Sims3Pack, tylko Package?
Mnie chyba pierwszy raz solidnie wkurzyła łata do Simsów. Gra się nie daje wyłączyć normalnie, muszę za każdym razem wyłączać ją trzema magicznymi klawiszami, no masakra... Alt i F4 też nie działa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
|
![]()
Ja skorzystałam z tego poradnika na stronie Anulaa89, bo tez miałam takie problemy z ubraniami, teraz mam wszystko czyściutkie i moje dzieci wyglądają normalnie a takze dzieci simow z mojego miasta
( wszędzie były takie bohomazy ) http://anulaa89.blogspot.com/2012/04...kiedy-juz.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Reputacja: 12
|
![]()
takie rzeczy często można. pobrać z giełdy wymiany. Ja sama takie mam i też nie umiem usunąć
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|