![]() |
#1051 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1052 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 24.03.2014 - 16:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Chyba nie zrozumiałaś niczego z tego, co napisałam. Tu chodzi o priorytety. Wright chciał zrobić dobrą grę i ją zrobił. Zarobił przy tym, fakt, ale się starał, żeby gra się bardzo podobała. EA ma w nosie czy gra jest dopracowana, wydali bubel, a kasę zbierają za grę z toną błędów i niedociągnięć, bo to nieistotne, istotne jest, że gra się sprzedaje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
|
![]()
Możliwe, że jestam jakaś inna, ale mnie ta grafika to nawet się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mi również
![]() Mało się udzielam, ale regularnie czytam Wasze wypowiedzi i wybaczcie, ale momentami razi mnie jak bardzo negatywnie wypowiadacie się o grze, nawet w nią jeszcze nie grając. Na razie mamy tylko trochę zdjęć, a tu padały słowa, że gra jest taka be i na pewno nie warto w nią grać. Przecież tego jeszcze nie wiemy.
![]() |
#1056 |
|
![]()
Różni gracze mają różne "priorytety". Ja nie mogłabym grać w Simsy z tak komiksową grafiką i bez CASta. Są tacy, którym CASt nie jest potrzebny, ale dla mnie akurat jego brak w TS4 to gigantyczny minus, nie mogłabym przejść nad tym do porządku. Tyle lat grałam w jedynkę i dwójkę z narzuconą z góry kolorystyką obiektów, że nie mogłabym się cofnąć wstecz. Ja jednak na czwórkę patrzę z trochę innej perspektywy. Wiem, jak długo przyzwyczajałam się do grafiki trójki, ale teraz uważam, że jest najlepsza ze wszystkich odsłon (pewnie jestem w mniejszości). Nie chodzi tutaj o psioczenie na grę, tylko o możliwość wyrażania opinii. Ja nikomu nie narzucam swojego punktu widzenia, z mojej perspektywy czwórka wygląda fatalnie. Jeśli ktoś myśli inaczej, to nie moja sprawa. To, że twórcy olewają graczy, to akurat wiem z własnego doświadczenia. Wiele razy pisałam maile ze zgłaszaniem usterek gry, ale jedyna ich recepta to "przeinstaluj grę".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Administrator
|
![]()
Zgadzam się z anie_1981 co do priorytetów. Ja sam osobiście gram w simsy wyłącznie dla fotostory i to właśnie w simsach robię zdjęcia, dlatego też ważny jest dla mnie styl graficzny. Trójka bardzo mi pod tym względem podpadła(jak zresztą i w wielu innych sprawach), dlatego oczekiwałem czegoś więcej od TS4. Zresztą, grafika to jak na razie jedyne, co zostało pokazane. Gameplaye były raczej skromne, więc trudno się o nich jednoznacznie wypowiedzieć. W każdym razie mam nadzieję, że nie będzie to wszystko tak uproszczone jak w trójce. Lubię w dwójce to, że jest tyle możliwości interakcji z otoczeniem i że wszystko to ma swoje animacje. Trójka pod tym względem wydawała się taka statyczna.
Co do CASta, boli mnie jego brak i nadal uważam, że to, jak gra koszmarnie się zacinała w jego menu, nie miało związku z samą opcją, ale co najwyżej jej kiepską implementacją(cała trójka była pod tym względem wyjątkowa), ale mogę przeżyć to pod warunkiem, że będzie jakaś dobra alternatywa, coś w stylu Majstra z TS2, no i pod warunkiem, że faktycznie dzięki temu gra przyspieszy. Ostatnio edytowane przez Caesum : 25.03.2014 - 19:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jasne, że temat jest po to żeby wyrażać swoje opinie, nie mam żadnego problemu z tym, że ktoś ma inne zdanie niż Ja
![]() To nie jest tak, że bronię twórców, bo są jakimiś moimi idolami. Widzę przecież jak paskudnie rozegrali całą trójkę, widzę żałosne ilości obiektów w kolejnych dodatkach i to całe nabijanie kasy przez store. Tyle że staram się nie przekreślać gry, której jeszcze nie poznałam. Odkąd pojawiła się trójka, mówiłam do wszystkich, którzy tylko chcieli tego słuchać, że moim marzeniem jest połączenie jedynki i dwójki z otwartym światem trójki. Przy pierwszych zapowiedziach TS4 padły takie słowa i może dlatego tak pozytywnie patrzę na tę grę, może dlatego mniej (lub wcale) zwracam uwagę na coś, co innych wręcz razi. Więcej natomiast widzę pozytywów. Ja po prostu wierzę w tę grę i mam nadzieję, że mnie ona nie rozczaruje ![]() Co do CASta, to nie mogę się zdecydować, czy ma być mi żal, że go nie będzie, czy nie ![]()
![]() |
#1059 |
|
![]()
http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...V8CIAA7Xh1.png
Nie wiem czy ktoś już to pokazywał tutaj. Znalazłem to na DOTsim. Budynek w tle jest zamazany co może sugerować, że jest jakąś ozdobną makietą (?). Ale mnie odrzucają pasy - wyglądają obrzydliwie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Administrator
|
![]()
Nawiązanie do Abbey Road?
![]() A poza tym, czy to nie jest zwykły render? Raczej nie screenshot z gry. Rozmazanie może też wskazywać na użycie głębi ostrości, ale moim zdaniem to raczej render, ewentualnie sklejka w photoshopie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|