|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
- Kenny chce zwalic wszystko na Ciebie... - spojrzałam w stronę Lubiego.
Musze się także przyzanc, że przez jakiś czas podejrzewałam Ciebie Roiu -spuściłam wzrok - Przepraszam... Nie wierzę abyś zabiła Qwerty'ego. Na moment zamilkłam - Mamy kilka podejrzeń, lecz żadnych konkretów. Macie jakiś pomysł, jak się przekonac o winie któregokolwiek z nich?
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 04.08.2013 - 20:17 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trójka najwyraźniej nie usłyszała mnie. Z rozmowy usłyszałem, że oprócz roi jest tu również Restles
- Czy mogę się dosiąść ? - zapytałem GŁOŚNO I WYRAŹNIE |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
"Zrobmy to dla Qwertego."
po tych słowach poczułam, ze muszę to zrobić. Co jednak, jeśli chrup też będzie niecelnych trafem? Z ciężkim sumieniem odparłam: no dobrze... - Mnie? Wiesz Restles.. jeszcze wczoraj podejrzewałam ciebie
![]() |
#4 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
- Też się ich obawiam. Zwłaszcza chrupka. Na początku nie zwracałam na niego uwagi... Aha, trzeba też obserwować Kenny'ego! - powiedziałam.
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dotarłem w to zimne, odosobnione miejsce, gdzie oczekiwać będę na śmierć. A ta jest coraz bliżej. Już czuję jej oddech na sobie. Spójrzmy na to z lepszej strony. Nie będę musiał płacić alimentów po powrocie na Ziemię. Niedoszły teść nie zniszczy mi kariery, a rodzina zapamięta mnie jako młodego i przystojnego. Szczerze mówiąc, wcale nie jest mi lepiej, gdy tak myślę.
Proszę tylko o jedno, Boże. Niech odczytają tę cholerną wiadomość i chronią siebie. Niech nie dopuszczą, aby Wraith wymordowali całą załogę. Niech moja ofiara nie okaże się bezowocna. |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
- Kazda smierc prowadzi do Chrukpa.- wylicza - Pierwsza byla Ruda, zignorowala ich ostrzerzenie, po czym umarla. Tak samo jak anazali, przed smiercia byla z Makrylem, Chrupek mogl ja zabic, by zwalic mine na Makrylla. Makryll sprzeciwial sie Chrupkowi i byl przeciwko im, umarl. Kubbus tak samo. [ciach] ... Qwerty tez nie do konca im wierzyl, umarl... Chrupek, Chrupek, Chrupek. Nie sadzicie, ze to podejrzane ? Czas z nim skonczyc.
@poprawilem , chrupku. Sorki, ale wydawalo mi sie, ze to byles ty.. :c
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 04.08.2013 - 20:24 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Spojrzałam ze zdziwiwniem na Nostradamusa.
- Proszę - odrzekłam cicho... - przepraszam nie zauważyłam Ciebie. Lubie masz rację. KAżda śmierc pochodzi od niego. Zaczynam się martwic, kto będzie następny...
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Sorry, miałem się nie wtrącać jeszcze, ale do Lubiego - nie podejrzewałem Meony ani przez chwilę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
- A ta jego znajoma? Charionette? Jak myslicie? To tylko jego pinoek, czy moze ona tez....
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|