![]() |
#1061 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już mam moda winowajcę, to mod na wyłączenie wspomnień powodował u mnie problemy. Teraz jest już dobrze, bo pobrałam nową jego wersję. Pozostaje czekać na nowe NRaas'y.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
|
![]()
Jedno, malutkie pytanie odnośnie Master Controllera: w jaki sposób ustawić relację ojciec-dziecko z jego pomocą? Grzebałam trochę w opcjach i jedyne, co mogę zmienić, to ich wzajemne postrzeganie się jako: najlepszy przyjaciel, przyjaciel, bądź najlepszy przyjaciel na zawsze (znajomy też chyba tam jest, ale to w zasadzie mało istotne). Co z powiązaniami rodzinnymi? Aby uzyskać dostęp do tej części poleceń, muszę pobrać jakiś dodatkowy moduł? Z góry dziękuję za odpowiedź.
![]() |
#1063 |
|
![]()
Pobrałaś też moduł cheatów? Chociaż głupie pytanie, raczej pobrałaś, skoro możesz ustalać relacje. Osobiście nie wiem jak to zrobić, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby by grzebać w drzewie, a jak wiadomo, "potrzeba matką wynalazków". Jak już w końcu dorwę się do Master Controllera, to spróbuję poszukać tych opcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
|
![]() Cytat:
![]() Wracając do sedna, generalnie sama jestem przeciw gmeraniu w drzewach genealogicznych, ale zmusiła mnie do tego sytuacja. Matka dziecka jest nastolatką, ojciec młodym dorosłym. Mieszkają razem, mają zamiar się pobrać, a dzieciak w drzewie połączony jest tylko z matką - zupełnie tak, jakby ona była wiatropylna... Taki drobny szczegół, ale psuje mi całą koncepcję ![]()
![]() |
![]() |
#1065 |
|
![]()
Hm, słuchajcie. Po ostatniej aktualizacji w informacjach o hodowanej, nieznanej roślinie jak już podrosła na tyle, że można ją rozpoznać nie ma podanej nazwy, tylko 'grzybnia'. Po tym roślina znów wraca do stanu z kiełkowania. Nic nie da się z tym zrobić. Moi simowie rozwinęli ogrodnictwo do maksimum a grzybnia jak jest tak jest. Co to za cudo i czy ktokolwiek wie, czy jest na to jakiś sposób?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
|
![]()
A wie ktoś, czy na sims3.com jest już nowy CAW do najnowszej łatki? Ja nie instalowałem jeszcze łaty i mam CAW do 1.37 i mnie już wkurza ostro to, że nie mogę zapisać zmian. Tzn mogę zapisać raz, a potem już przy kolejnych zapisach mam błąd zapisu, idzie zwariować już z tym.
![]() |
#1067 |
|
![]()
Może ktoś znalazł jakiś sposób żeby zainstalować słoneczne wybrzeże bez aktualizowania gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
|
![]()
A czy ktoś wie, jak naprawić błąd z szafkami kuchennymi od EA? Jak robię narożnik to zmienia on kolor na domyślny i nie da się go edytować. Ktoś coś wie?
![]() |
#1069 |
|
![]()
Jak mogę usunąć ikony simów na mapie miasta? są tam pokazani wszyscy w mieście i zaśmieca mi to mapę
![]()
![]() |
#1070 |
Reputacja: 12
|
![]()
A ściągałaś jakieś dodatkowe moduły do storyprogressor? jak tak to je wykasuj i nie będzie tych ikonek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|