|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1061 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heheh tez tak myslę
![]() ![]() Dzieciaki Yvette i ich super luzackie przywitanie. ![]() Przepyszne naleśniki własnej roboty ![]() ![]() Zabawa w kostiumie kapielowym w wannie o taak! ![]() Collab tańczy jak zawodowiec, może zostanie jakąś baletnica albo coś xD ![]() Yvette rozpieszcza swoje pociechy i daje im prezenty. ![]() Pogoda była cudowna, świeciło słońce to i trzeba pobawic sie na dwór. ![]() Mandy miała smykałke do malowania. ![]() ![]() Popołudniowa wycieczka nad jezioro ![]() ![]() ![]() Niestety zaczeło później padac i rodzinka wróciła do domu. ![]() ![]() ![]() Collab i jego medytacja przed pójściem spać - to tak na wypadek koszmarów. ![]() Za to Mandy zasnęła raz dwa. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Widzę, że mieli dzisiaj "wodny" dzień
![]() Mandy ma ogromny talent. Kiedyś ten obraz będzie kosztował tysiące simoleonów xD Collab jako baletnica? Chciałabym to zobaczyć ![]() Nie no, trochę szkoda by było przeprowadzać Yvette i dzieciarnię do innego miasta...
![]() |
![]() |
#1063 |
|
![]()
Jestem zauroczona zielonym rodzeństwem
![]() Ciekawe kogo właściwie Mandy namalowała na tym obrazie, haha ![]() Te widoczki z łódki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
|
![]()
Łódka jest chyba z Rajskiej Wyspy, ale głowy nie dam. ^^
Przeczytałam (i obejrzałam, oczywiście!) wszystko w nocy. Dzieciaki są świetne, nigdy nie miałam żadnych zielonych ludków w grze. A Collab wygląda dosyć... Mrocznie medytując. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
|
![]()
Fajnie że Yvette spędza prawie każdą chwilę z dzieciaczkami, swoją drogą to niezłe rozrabiaki z nich, ale to dobrze
![]() Jestem ciekawa co u Williama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
|
![]()
Dzięki wielkie
![]() Yvette w końcu po męczącym dniu mogła się położyć spać. ![]() Orpheus chwali się wnukami przed...Lucyna xD ![]() Na stare lata zakupił sobie fortepian, to teraz może sobie troche pobrzdękać ![]() ![]() Lulitta przechadzała się po mieście i oglądała ładną fontannę przy bibliotece, może pomysli zyczenie? ![]() Zaczął padac deszcze, ale Lulittę to nie przeraziło i bawiła sie w kałuży ;D ![]() Teraz William musiał ostro wkuwać logikę, by awansować w lotnictwie. ![]() Troche kawy mu sie przyda, bo ciężko ostatnio haruje. ![]() Pomyslał, że dla rozluźnienia wezwie dzina, ale ten strzelił focha i wrócił do lampy... ![]() Wspólny wieczór w jacuzzi ![]() ![]() ![]() ![]() "Patrzcie, patrzcie na te muskuły!" ![]() Za dobry sen pora napic się nektaru własnej roboty ![]() ![]() Późno wieczorem przed snem Will pooglądał jeszcze troche gwiazd ![]() ![]() No i stało się! Fruwające stoły istnieją! A nie..to tylko duch Brutusa szaleje ![]() ![]() ![]() Pierwszy śnieg w mieście. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]() Duch Brutusa szaleje, a senior rodu i tak nic sobie z tego nie robi i myśli co by w tym notatniku napisać ![]() ![]() Ciekawe o co William chciał poprosić dżina ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
|
![]()
Kolejna porcja zdjęć
![]() Widoczki z pierwszych dni zimy ![]() ![]() ![]() Pierwszy snieeeeeg yupi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nocą miasteczko tez wygląda przecudnie ^^ ![]() ![]() Lucynka była w ciąży, a i tak zyczyła sobie od dżina by byc bardziej płodna....oj szykuje sie małe przedszkole ;p ![]() Tu chyba wygina kręgosłup albo....nie wiem xD ![]() Masujemy brzuszek - jeszcze mały ![]() ![]() Marika jest rozpieszczana, zwłaszcza przez Orpheusa ![]() ![]() Pora kłaść maleńka do łóżeczka. ![]() Buzi na dobranoc, by nie było koszmarów. ![]() Orpheus czuje obejmuje swoja żonę, która coś smutna jest ostatnio. Lata szybko uciekają, a oni nie sa już młodzi. ![]() William cieszy się, że będzie miał kolejne dziecko i obiecał, że będzie dbać o żonę i nie zaniedbywać dzieci przez nową pracę. ![]() ![]() Zaraz po tym przyjechał samochód i czas iść popracować. William pracuje po 8h jak normalni ludzie, więc trochę go nie ma w domu;p ![]() Lulitta po poprawie humoru poszła zrobić aniołka na śniegu. ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
|
![]()
Jakie piękne widoki. *o* Aż jak patrzę, to chcę się w simsy grać. c:
Mam nadzieje że urodzą się chłopcy. :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
|
![]()
Swietne chciałabym zobaczyć ducha Brutusa (psy+nadnaturalność=Kocham!). Rodzinka świetna! A grafika taka że chyba sobie trochę podwyszszę moją. Czytam może nie regulalnie (ale to tylko dlatego że na wakacjach nie było internetu!), ale z wielką przyjemnością.
Zachęcasz mnie żeby zrobić własne OJSG. Edit: Simorośle śliczne! Chciałabym mieć "Studenckie Życie".
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|