![]() |
#1061 |
Reputacja: 14
|
![]()
Też mi się wydaje, że zamazany budynek jest po prostu doklejony do zdjęcia. Jeśli zdjęcie jest zrobione w grze, to być może miasto nie jest jeszcze skończone i musieli jakoś ukryć ten fakt.
Pasy faktycznie nieciekawe, choć raczej wyglądają na specjalnie tak zrobione. Chodnik widziałam na innych zdjęciach z TS4, tyle że skrzynka na listy była inna. Na tym zdjęciu skrzynki są dziwne. Lubię nowe zdjęcia z TS4, ciągle i ciągle czekam na więcej ![]()
|
![]() |
#1062 |
Reputacja: 12
|
![]()
Boże, ale mi sie to podoba! :v Te pasy no są dziwne, ale to dlatego, że są za wąskie, jakby były szersze to by było okej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1063 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczerze, to zdjęcie jest bardzo, bardzo przeciętne, żeby nie powiedzieć koszmarnie brzydkie. Ta ulica jest jakaś... płaska. Spójrzcie na te studzienki na ulicy, krata powinna przynajmniej udawać, że jest bryłą, a nie tylko teksturą na drodze. Pasy są bardzo brzydkie. Odnośnie samych Simów, to one też wydają mi się jakby naklejone na tą drogę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Plumbbob z całą pewnością został doklejony, podobnie jak postacie i tło z tyłu. Co najwyżej droga i budynki są z gry.
Tak w ogóle to było coś wspominane, czy w grze będą miasta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No nie wygląda to najlepiej, ale to tylko fota promocyjna nawiązująca, jak ktoś powyżej zauważył do Abbey Road, ponieważ powstaje muzyka do 4. Info z fb.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Björk : 29.03.2014 - 18:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Mam nadzieję, że muzycznie powrócą do klimatów jedynki - jazz, muzyka klasyczna, instrumentalna, czy nawet to radosne pogwizdywanie - ale nie techno czy co to tam było, co nawiedzało nas w dwójce i trójce. Dobry soundtrack to już połowa sukcesu, niech się więc postarają!
Ostatnio edytowane przez Caesum : 29.03.2014 - 18:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Reputacja: 15
|
![]()
No oczywiście, że są doklejeni, to widać na pierwszy rzut oka. Ten obrazek to po prostu zlepek kilku elementów, o czym świadczy sama perspektywa
![]() A co do muzyki, to wolałbym nie wracać do dwójki i jedynki - one były takie jakieś dobijające.
![]() |
#1068 |
|
![]()
Mnie się znowu podoba kolejny rysunek
![]() Przecież pasy są spoko - nie wiem, co Wy od nich chcecie? ![]() Jedynie to chyba trawa mi się nie podoba, bo to jedna wielka zielona plama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Uzupełnienie tego posta z Newsów (rozszyfrowane [nie wiem co tu jest napisane]):
- ruszanie pokojów - szukanie obiektów wg kolorów - inteligentne umieszczanie okien (nie jedno po drugim; estetycznie) - brak podziału na tryb budowania i kupowania ( ![]() - można skopiować cały pokój z katalogu - różne rodzaje oświetleń (efekty świetlne; ...) - brak okien do ukośnych ścian - zmiana wysokości dachu i jego szerokości - zmiana tekstur każdej części dachu Tak, marzę o pracy w aptece =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
|
![]()
- brak podziału na tryb budowania i kupowania (
wtf, mam nadzieję że nie będzie to na zasadzie, wszystko w "kupie" bo będzie to dość wkurzające |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|