|
|
#1072 |
|
Guest
|
gdzie? w pokoju pod łózkiem? czy w szafie
no to dobrze że już wszystko jest dla ciebie jasne...a teraz niestety trzeba porwócić do tematu przewodniego po (prawie) całonocnej obserwacji zachowań smoków doszłam do wniosku że są one stworzeniami przesyconymi agresją, nienawiścią i chęcia zniszczenia wszytskiego w zasięgu ręki!!!! czyli sumując to wszytsko powiem : kocham je!!!!!!!
|
|
|
#1073 |
|
Guest
|
Czyż bym wyczuwała w twojej odpowiedzi ironi,sarkazm?
Przecież nie jestem idiotką..... <_<
|
|
|
#1074 |
|
Guest
|
A gdyby... Agdyby tak... Tak rozpalić kominek... Po ustawiać w okół kwiaty... Ogrodzić... I prenieść tam smoka... spalił by się
:lol:
|
|
|
#1075 |
|
Guest
|
Hmmmm...Dobry pomysł Avenue.Muszę to przetestować.
|
|
|
#1076 | |
|
Guest
|
Cytat:
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- |
|
|
|
#1077 |
|
Guest
|
Nie Bloodwave,jeszcze nie próbowałam.Cały czas czekałam na jakieś posty na forum,no i nikogo nie było!Gdzie wy się podziewacie!
Przepraszam że zejdę z tematu. Blood'i,a próbowałaś już z tą fasolą u dziecka coś zrobić?Bo u mnie nic. |
|
|
#1078 | |
|
Guest
|
Cytat:
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- [/b][/quote] Jeszcze nie sprawdzałam... Nie chce mi się :lol: :lol: |
|
|
|
#1079 | |
|
Guest
|
Cytat:
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- [/b][/quote] Łojoj sorki Bloodwave ale ja sie przeciez nie obrażam tylko z tego smieje (może nie umię tego tak napisac jak bym chciała ^_^ )ale please nie obrażaj się!!! A teraz z innej beczki przeczytałam 30 postów i jestem załamana bo nigdzie nie znalazłam sposobu na to żeby wychodować żółtego smoka Nie wiem jest coś takiego że np.jak sie ma urodzić czerwony smok to sie nim opiekuje tyle i tyle jak zółty to tyle a jak fioletowy to tyle...Może wiecie dokładnie ile razy trzeba je kołysac ?
|
|
|
|
#1080 |
|
Guest
|
E,tak łatwo to nie ma.Ktoś mi powiedział,żeby mieć żółtego smoka trzeba go niańczyć 6-13 razy.A jak masz ochotę na czerwonego smoka puść mu muzę lub się nim nie opiekuj.Fioletowy wychodzi mi gdy go na krok nie odstępuje.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|