![]() |
#1071 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nic nie szkodzi,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1072 |
Guest
|
![]()
hmm, poszukam w internecie, gdzieś na anglojęzycznych stronach czy coś, a może i znajdę jakieś informację o gryzoniach
![]() EDIT: znalazłam coś: http://translate.google.pl/translate...6prmd%3Divnsfd tam na samym dole jest napisane, że będą i gryzonie ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mrakad133 : 16.06.2011 - 18:52 |
![]() |
![]() |
#1073 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja tam się ciesze że będą psy koty i konie a reszta to może być albo, może jej nie być ja i tak, nie korzystałam z takich zwierząt w the sims 2.Ważne żeby dodatek miał mało błędów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Guest
|
![]()
wyczytałam też na pewnej stronie, że sklep zoologiczny nie będzie króliczą norą
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
|
![]()
Trzeba poczekać na więcej informacji, na razie nie jest źle. A na początku, jak info o zwierzakach wyciekło do sieci, była taka plotka, że koni nie da się mieć na własność. A tu proszę, można je nawet stworzyć, jak sima, psiaka czy kota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Guest
|
![]()
O będą gryzonie....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
|
![]()
A ja sobie zrobię mini zoo
![]() ![]()
![]() |
#1078 |
Guest
|
![]()
Bardzo czekałam na zwierzęta. Dla mnie to chyba ulubiony dodatek. Wystarczyłyby mi koty i psy
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
|
![]()
Jest jedna rzecz, której jestem bardzo ciekawa. No bo koń, to nie rower... jest duży i ma duże wymagania. Pominąwszy już nawet fakt, że nie w każdym domu znajdzie się miejsce na stajnię, choćby miniaturową, to jest to nieetyczne trzymać konika bez dużego wybiegu... Coś mi się wydaje, że będzie w mieście coś w rodzaju stadniny, gdzie będzie można trzymać swojego konika. No bo inaczej to byłoby to trochę dziwne. Na pierwszym trailerze jest babka na koniu, a potem pokazują ją w jej domu z psem i kotem. Nie wydaje mi się, żeby w tym domu miała stajnię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Guest
|
![]()
anie, no i chyba tak będzie, bo piszą, że zrobią specjalne ranczo dla koni w mieście
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|